Historische Alumni

Welke geniale ingenieurs, uitvinders, ondernemers, architecten en professoren hebben aan TU Delft hun vakgebied ontdekt? Het antwoord vind je op de Alumni Walk of Fame op de Delftse campus. De Alumni Walk of Fame bevat een combinatie van historische alumni, die met hun prestaties een blijvende stempel achterlieten, en hedendaagse alumni, die worden herkend als de pioniers van morgen. De plaquettes vormen een reminder - en hopelijk een vonk - voor studenten die hun eerste stappen zetten op het gebied van techniek. 

23 plaquettes toegevoegd aan de Walk of Fame

In het kader van het 180-jarig bestaan van de universiteit zijn er 23 plaquettes toegevoegd aan de Walk of Fame: personen die lef toonden, nieuwe mogelijkheden durfden te verkennen, hun tijd vooruit waren en veelal een gezonde dosis koppigheid bezaten. Deze alumni, geboren tussen 1900 en 1950, legden het fundament waarop de huidige generatie ingenieurs voortbouwt. 

Maak kennis met het elementaire werk en baanbrekende onderzoek van deze historische alumni. Kom ook zeker eens langs op de Delftse Alumni Walk of Fame in het Mekelpark voor een walk down memory lane.