Alumni Walk of Fame

De TU Delft leidt vele noemenswaardige alumni op. Alumni die een grote rol spelen in de wereld op het gebied van innovatie en onderzoek. Om deze inspirerende personen te laten zien aan alle aankomende en huidige studenten, is in 2016 de Alumni Walk of Fame geopend. De studenten kunnen zich hierdoor laten inspireren en zo gestimuleerd worden om de sterren van de toekomst te worden. Inmiddels schitteren zes ‘alumni van het jaar’ met een plaquette op de Alumni Walk of Fame.

Wat ontbrak, waren belangrijke historische alumni. Daarom hebben we naar aanleiding van het 175 jaar bestaan van de TU Delft en het lustrumjaar 2017 historische alumni toegevoegd. Deze historische alumni hebben zich bewezen in de wereld van innovatie en onderzoek. Inzicht in deze historie versterkt de trots op de TU Delft en heeft een positieve uitwerking op de huidige studenten.

Hieronder kan u meer informatie vinden over de verschillende ‘alumni van het jaar’ en de 17 historische alumni (geboren voor 1900)  met hun specifieke prestaties. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan de Alumni Walk of Fame in het Mekelpark voor een ‘walk down memory lane’!