TU Delft for Life | Xperience Day

Donderdag 9 juni 2022

Vier met ons het 180-jarige bestaan van TU Delft

Wij staan dit jubileumjaar stil bij onze actieve rol in de energietransitie. Deze transitie wordt elke dag verder vormgegeven in lopend onderzoek, nieuwe initiatieven en labs, samenwerkingen en het opleiden van ingenieurs voor een duurzame wereld. Op deze dag ontmoeten alumni, relaties van het Universiteitsfonds, wetenschappers en de nieuwe generatie ingenieurs elkaar op de campus.

Onze wetenschappers en studenten geven u graag een persoonlijke inkijk in de Delftse ontwikkelingen in de energietransitie. Ontdek de nieuwste (field)labs, deel uw ervaring met studenten en oud-studiegenoten en laat u verrassen door grensverleggend onderzoek.

Campus tours

12:45 - 15:30

De wetenschappers van de verschillende labs zoals het Reactor Instituut Delft, 24/7 Energy Lab op de Green Village en het Electrical Sustainable Power Lab openen speciaal op deze dag voor u de deuren. Ervaar, doe mee en laat u inspireren. Wellicht ontdekt u zelfs initiatieven waar u zich aan kunt verbinden.

Op het podium

18:00 - 19:00

Sprekers als de Rector Magnificus en de Alumnus van het Jaar 2022 zullen hun visie delen op de energietransitie. Houd de website in de gaten voor bekendmaking van andere inspirerende sprekers.

Energy Challenge Event

16:00 - 17:30

Op 9 juni staat de campus van de TU Delft in het teken van ideeën van studenten voor de toekomst van de energietransitie. Bijna alle studenten besteden dit jaar in het onderwijs aandacht aan de overgang naar een maatschappij waar de energievoorziening duurzamer is. Een groot aantal ideeën en prototypes is op 9 juni te zien tijdens het Energy Challenge Event dat plaatsvindt in het kader van het lustrum van de TU Delft.

Netwerk diner

19:00 - 21:00

De Homebase in de Aula is dé locatie om te netwerken of even bij te praten met oud-studiegenoten. Hiervoor is tijdens het diner ruim de mogelijkheid. Deelname aan de TU Delft for Life | Xperience Day is kosteloos voor alumni en donateurs. Als u ook wilt deelnemen aan het diner vragen wij een eigen bijdrage van €20.

/* */