TU Delft for Life | Xperience Day | Hartelijk dank!

We bedanken alle alumni, relaties van het Universiteitsfonds Delft en betrokken partijen bij de organisatie van de TU Delft for Life | Xperience Day op 7 juni  voor een prachtige dag en een geslaagd evenement. We zijn blij met de grote belangstelling en met uw actieve deelname,  ook in de vorm van levendige discussies. Wilt u nog even nagenieten? Bekijk dan hier de foto’s. Indien u de plenaire sessie gemist heeft, dan kunt u die hier alsnog bekijken.

Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft per email een enquête ontvangen. Mogen wij u vriendelijk verzoeken deze in te vullen zodat we de ‘TU Delft for Life | Xperience Day’ volgend jaar nog beter kunnen organiseren?

De gepresenteerde onderzoeksprojecten Bacteriofagen, Het Geheim van de Meester  (Kunst en Techniek), Veilige Operaties voor Iedereen, en Watertechnologie Wereldwijd worden mede mogelijk gemaakt door donateurs van het Universiteitsfonds Delft.  Zou u zelf bij een van deze projecten betrokken willen raken en/of een donatie overwegen, aarzelt u niet vrijblijvend contact op te nemen met Ingrid Janssen,  Universiteitsfonds Delft via het volgende mail adres: i.b.a.j.janssen@tudelft.nl. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

We zien u graag bij de volgende editie van de TU Delft for Life | Xperience Day op 6 juni 2019

Blokkeer deze dag alvast in uw agenda.

Namens het team Alumni Relations en het Universiteitsfonds Delft,

Hartelijk dank!