Cultuur en sociaal

Meer ontwikkelen dan alleen je academische skills? De TU heeft een uitgebreid aanbod van culturele en sociale activiteiten!

X TU Delft
Science Centre
Studium Generale
Studieverenigingen

Sport

Natuurlijk valt er ook genoeg te sporten op en rond de TU Delft, zowel bij X als bij de vele (studenten)sportverenigingen die de universiteit rijk is.

Sportverenigingen
X TU Delft

Gezondheid

Van workshops tot studentenpsychologen: de TU Delft biedt allerlei activiteiten en diensten aan voor ondersteuning bij werk en studie.

Welzijn en studie
Mentale gezondheid: contact bij spoed

Diversiteit en inclusie

Diversiteit is een van de kernwaarden van de TU Delft. We willen een veilige, diverse en inclusieve leer- en werkomgeving bieden aan alle medewerkers en studenten.

Diversiteit en inclusie
Feiten en cijfers
D&I netwerk
Contactinfo D&I Office

Duurzame ontwikkeling van de campus

Onze campus is continu in ontwikkeling. Zo zorgen we voor een omgeving die uitdaagt en inspireert. Verduurzaming is daarbij belangrijk. Ons doel: CO2-neutraal, circulair en klimaatadaptief in 2030!

Duurzaamheid TU Delft
Campus ontwikkeling 

Politiek/medezeggenschap

De TU Delft kent diverse organisaties op gebied van medezeggenschap en inspraak, voor zowel studenten als medewerkers.

Medezeggenschap
Ondernemingsraad

Eten en drinken

Op de campus vind je op allerlei locaties eten en drinken voor ieders budget. Je kunt altijd ergens terecht voor ontbijt, koffie, lunch, borrel of avondeten.

Food & beverage campus map
Food and sustainability

Fun and games

Wist je dat we zelfs een heuse eigen escape room hebben? In ‘Missie naar Mars’ kun je jezelf laten testen als astronaut!

Escape room: Missie naar Mars

TU Delft Campus

Ons toonaangevende tech innovatie-ecosysteem TU Delft Campus biedt de perfecte omgeving voor ondernemende studenten, medewerkers, startups of multinationals om hun juiste programma, partner of vestigingsplaats te vinden.

TU Delft Campus

Blijf op de hoogte

Via diverse kanalen blijf je op de hoogte van activiteiten op en om de campus.

UniLife
Studentenportal
Instagram
Facebook

Veiligheid op de campus

De meeste incidenten en calamiteiten op de campus kun je 24/7 melden bij de meldkamer van de TU Delft, via het TU Delft Noodnummer 015 27 88 888.

Voorkom oplichting
Privacy
Routekaart integriteit studenten
Routekaart integriteit medewerkers

Voor medewerkers

Enkele organisaties op de TU Delft richten zich specifiek op medewerkers. Om te netwerken, maar ook voor workshops en excursies.

Prometheus (personeelsvereniging)
Delft Young Academy
Intranet
DEWIS Women in Science
YoungDelft

Webshop

Die kleurrijke hoodie, pennenset of TU Delft rolmaat uit de webshop kun je ook gewoon zo ‘live’ kopen in de TU Shop in de Aula.

TU Delft webshop

Voor alumni

Afgestudeerden van TU Delft zijn van harte welkom op de campus. Op eigen gelegenheid of op de speciaal voor hen georganiseerde activiteiten.

Alumni relaties

/* */