Bereikbaarheid TU Delft

Gewijzigde bereikbaarheid februari 2019 tot april 2020

In verband met werkzaamheden rondom de toegangswegen van de campus zijn er wijzigingen in de bereikbaarheid van de campus. Buslijnen volgen een andere route en rijden nu ook via station Delft zuid. De gewijzigde bus routes staan gemeld in de reiswijzer. De omleidingsroutes voor autoverkeer worden via bewegwijzering in de stad en op de campus aangegeven.

  1. P-sports
    Let op: Beperkt parkeren op deze locatie van april tot december 2019 i.v.m. bouw parkeergarage. Reisadvies naar campus is het OV of de fiets. Kijk voor OV-mogelijkheden in de legenda bij de bushaltes en check de reiswijzer. Op deze kaart vind je ook eventuele alternatieve parkeerlocaties op de campus.
  2. Bushaltes
    Let op: In 2019 zijn er wijzigingen in de busroutes op de campus. De Sebastiaanbrug - de toegangsweg voor vanuit de stad – is vanaf half februari afgesloten voor auto en bus vanwege werkzaamheden door de gemeente Delft. Check de reiswijzer en kijk op deze kaart voor aangepaste bushaltes. Meer informatie is ook te vinden op www.delft.nl/sebastiaansbrug. Voor meer informatie over de omleidingsroutes klik hier.

De TU Delft Campus is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Van de centraal gelegen parkeervoorzieningen en bushaltes bereik je lopend de plaats van bestemming. Voor de wayfinding op de campus worden de gebouwnummers gebruikt. Om jouw bestemming het makkelijkst te kunnen vinden onthoud je naast het adres, ook het gebouwnummer waar je moet zijn.


Fiets

Op de campus van de TU Delft is een uitgebreid netwerk van fietspaden aangelegd en zijn er meerdere grote fietsenstallingen aanwezig. Ook staan er verspreid over de campus fietsreparatiepalen om kleine reparaties zelfstandig te kunnen uitvoeren.


Openbaar vervoer

De TU Campus is bereikbaar vanaf het Station Delft met verschillende buslijnen. Er zijn meerdere bushaltes verspreid over de gehele campus. Plan je reis op 9292.nl.


Auto

De TU Campus is bereikbaar met de auto via de A13 — afrit 10 Delft Zuid/TU-wijk

Parkeren op de campus is gratis. Houd wel rekening met de hoge parkeerdruk op de campus. Hierdoor is het snel vinden van een parkeerplek niet vanzelfsprekend. Het advies is om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer naar de campus te komen.

Op de campusring staan de grote parkeerterreinen op de campus duidelijk aangegeven. Per gebouw zijn meerdere centrale parkeervoorzieningen beschikbaar maar parkeren voor de deur is voor de meeste gebouwen niet mogelijk. Vanaf je parkeerplek kun je lopend naar jouw bestemming.

Je vindt 6 grotere parkeerfaciliteiten op de campus:
Aula / Library (Van der Waalsweg)
Faculteit 3ME (Leeghwaterstraat)
Faculteit EWI (Feldmannweg)
Sport & Cultuur (Van Den Broekweg)
Faculteit L&R (Anthony Fokkerweg)
Parkeergebouw TNW Zuid (Van der Maasweg)

Zoek naar het gebouw van jouw bestemming voor specifieke parkeerinformatie voor dit gebouw.

Let op!
Parkeren is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde parkeerplekken. Er wordt op de TU Delft Campus actief gehandhaafd door de Gemeente Delft. Parkeer daarom altijd in een parkeervak.