In dit gebouw is gehuisvest

Deel A:

Deel C:

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Gebouw 26 is bereikbaar vanaf Delft Centraal Station met buslijn 69, 40, 174. De bushaltes die dichtbij Gebouw 26 gelegen zijn de TU- Sport en Cultuur en TNO Zuidpolder.

Vanaf station Delft-Zuid is het ongeveer 10 minuten lopen naar Gebouw 26.

Voor meer informatie zie de Reiswijzer.

Auto

Vanaf de A13 neem je afslag 10 Delft Zuid en volg je de borden TU Delft. Je rijdt vervolgens rechtsaf de Schoemakerstraat op en de eerste kruising sla je linksaf. Als je gelijk weer links afslaat kom je terecht op het gratis parkeerterrein genaamd 'Sports', waar 300 parkeerplaatsen zijn. 
Vanaf het parkeerterrein loop je binnen 5 minuten naar de Van der Burghweg 1. 

Rondom het pand zijn een beperkter aantal parkeerplaatsen beschikbaar. 

Let op: parkeren op het terrein van TU Delft mag alleen binnen de daarvoor bestemde vakken, anders riskeer je een boete. 

Reistijd per auto
Vanuit centrum Den Haag - 15 minuten
Vanuit centrum Rotterdam - 20 minuten
Vanuit centrum Utrecht - 50 minuten
Vanuit centrum Amsterdam - 50 minuten
Vanuit centrum Eindhoven - 85 minuten

Plattegrond Campus

Op de campuskaart vindt u gebouw 26 met als nadere aanduiding Bouwcampus. Gebouw 26 bestaat uit drie bouw delen te weten A,B en C. De Bouwcampus betreft gebouw 26 A. In gebouw 26 B (het lage gebouw dat met luchtbrug verbonden is met gebouw 26 A) zitten de ondernemingsraad, vakbonden en studentenraden. In deel C, de van der Burghtoren zitten het Valorisatiecentrum, Delft Enterprises, TU Delft Services (TDS) en Blockchain.

Gebouw 26

Van der Burghweg 1
2628 CS Delft
Tel. : +31 (0)15 27 89802