Eten & Drinken

Op de campus vind je op allerlei plekken eten en drinken voor ieder budget. Of je nu trek hebt in een espresso met een lekkere muffin, een verse warme maaltijd of een knapperig broodje, je kunt altijd ergens terecht.

Coffee corners en espressobars

Bemande coffee corners vind je in bijna iedere faculteit met een aanbod van lekkere koffie en (zoete) versnaperingen. Ook kun je in de Library terecht bij de Coffee-star of in de aula bij Café 015. Verder tref je op de campus selfservice espressobars zoals DE Coffee Kitchen of Starbucks.

Restaurants

In de aula is een groot selfservice restaurant met een heel breed aanbod van maaltijdsalades, warme maaltijden, fruit, verse broodjes en soep. Ook in de faculteiten vind je (kleinere) selfservice restaurants met een vergelijkbaar aanbod.

Food Market

In een Food market zitten meerdere horecaexploitanten bij elkaar die voor een heel divers aanbod zorgen. De Food market Fellowship op Zuid biedt zowel Aziatisch met de Satébar, Mediterraan met La Casa Kitchen en Soep met ballen voor de Hollandse keuken.

Food trucks

Op de campus staan door het jaar heen op meerdere locaties diverse Food trucks waar je tussen 11.00 en 15.00 uur een afwisselende lunch kunt halen. De Food trucks wisselen het hele jaar door van bijvoorbeeld Grieks, naar Vietnamees of Mexicaans.

Sportcafé Sport & Cultuur

Bij Sport & Cultuur wordt flink verbouwd maar een gezellig tijdelijk sportcafé ‘The Hub’ is wel open en je kunt daar de hele week terecht van ontbijt tot avondbar.

Openingstijden

Alhoewel per locatie de openingstijden verschillen, kun je altijd wel ergens terecht. Wil je precies weten waar je wanneer terecht kunt dan kun je hier inloggen (alleen studenten en medewerkers).
Ook het rooster van de Food trucks is hier te vinden.

Up to date met Facebook

De speciale acties of aanbiedingen van alle horeca op de TU Delft, de locaties en het rooster van de Food trucks zijn ook te vinden op de facebook pagina TU Delft on campus

Nieuwe ontwikkelingen Horeca

De TU Delft werkt aan een gevarieerde en inspirerende omgeving voor studenten, wetenschappers, medewerkers, ondernemers en bezoekers. Naast een innovatieve leer- en werkomgeving biedt de Living Campus verschillende andere voorzieningen waaronder de horeca. Het aanbod van horecavoorzieningen wordt nog veelzijdiger, internationaler en gezonder en er komen meer plaatsen om elkaar te ontmoeten. Meer weten over de ontwikkelingen op de campus en de toekomst van de horeca? Kijk dan eens hier