True U

True U – LHBT Netwerk

True U is het Lesbisch, Homo, Biseksueel en Transgender (LHBT) netwerk voor medewerkers bij de TU Delft. Het netwerk draagt bij aan een werkcultuur waarbij iedere medewerker zichzelf kan zijn. Het netwerk geeft de LHBT gemeenschap binnen de TU Delft een gezicht en biedt LHBT’ers de mogelijkheid elkaar te leren kennen en ervaringen en kennis uit te wisselen. Het netwerk is klankbord voor het CvB en HR en kan gevraagd en ongevraagd advies geven.

Workplace Pride

TU Delft streeft ernaar dat iedereen bij de TU Delft erbij hoort en zich gesteund voelt om zichzelf te zijn, ongeacht zijn of haar seksuele geaardheid. TU Delft is daarom in 2016 lid geworden van Workplace Pride, het internationale platform voor LGBT inclusiviteit op het werk. Deze organisatie kun je ook terugvinden (en volgen) op Facebook en Twitter.

Meer informatie?

Ben je medewerker bij de TU Delft en wil je meer weten over het netwerk of je aanmelden? Ga naar het Intranet van TU Delft en log in met je NetID. Of neem contact op met het bestuur via trueu@tudelft.nl.

LHBT en student?

LHBT en student? Kijk dan op de website van Outsite, de jongerenafdeling van de DWH (Delftse Werkgroep Homoseksualiteit). Zij zijn er voor iedereen onder de 28 jaar die zich identificeert als LHBT.

/* */