Towards a new strategy

TU Delft: fit for the next decade

De TU Delft werkt aan een nieuwe instellingsstrategie voor de periode 2018-2024. Dat willen we doen met input van onze medewerkers, studenten, alumni en andere belanghebbenden. Na de consultatie van twaalf adviesgroepen, bestaande uit decanen, directeuren, studenten en (wetenschappelijke)medewerkers, werken we nu toe naar een concept-strategie.

Daarna willen we het woord aan jou geven: wat denk je van dit concept? Welke delen vind je goed? Wat wil je anders zien? In een serie van ‘open meetings’ willen we de conceptstrategie bespreken, bijschaven, bijstellen en uitbouwen met iedereen die daarin geïnteresseerd is: studenten, promovendi, (wetenschappelijke)medewerkers, alumni maar ook onze relaties in het bedrijfsleven en organisaties in ons regionale netwerk.

De Open Meetings zijn interactieve, kleinschalige bijeenkomsten, elk gericht op een specifiek strategisch thema. Het discussiëren zullen we in kleine groepen doen op de typische TU Delft manier: ‘not just talking, but doing’.  De bijeenkomsten worden door Tim van der Hagen, voorzitter van het CvB geleid.

Alle Open Meetings zijn inmiddels achter de rug. Je kunt hier een verslag lezen van de eerste 4 bijeenkomsten en hier een verslag over bijeenkomst 5 tot en met 9.

In deze korte videoboodschap vertelt collegevoorzitter Tim van der Hagen waarom we het zo belangrijk vinden dat mensen hun inzichten met ons delen.

Nieuws & Update

Delta-columnist Dap Hartmann ging in op de uitnodiging van collegevoorzitter Tim van der Hagen om mee te denken over de toekomst van de TU Delft.
Nu schrijven Dap en Tim elkaar iedere twee weken een openhartige brief over de toekomst van de universiteit, muziek en goede boeken.

Lees de briefwisseling van Dap en Tim hier.


Blog

 “Heeft er een TU Delft-wetenschapper in 2027 een Nobelprijs gewonnen?”