Werkconferentie 'Science and Integrity in the Modern University'

In 2012 en het begin van 2013 is er op de TU Delft tijdens meer dan vijfentwintig bijeenkomsten met wetenschappers en ondersteunend personeel gesproken over de ‘Code of Ethics TU Delft’ en gediscussieerd over ethische dilemma’s. De bijeenkomsten hebben waardevolle nieuwe inzichten opgeleverd die we tijdens de werkconferentie over 'Science and Integrity in the Modern University’ graag wilden bespreken. Deze conferentie vond plaats op 28 maart 2013 bij de Faculteit Bouwkunde.

Programma

Pieter van der Wielen – een wetenschapsjournalist voor radio en televisie – heeft de middag voorgezeten. We hebben internationaal gerenommeerde wetenschappers uitgenodigd. Bovendien hebben we parallelsessies georganiseerd om vier onderwerpen diepgaander te bespreken.
De volgende compilatiefilm hebben we gemaakt om een impressie te geven van de middag:

Een opname van het gehele plenaire programma staat op Collegerama of lees de publicatie bij de conferentie bij de conferentie.

Presentaties

De presentaties zijn alleen beschikbaar in het Engels.

Plenaire sessies

Parallelsessies