Support staff & traineeship

Ontwikkel je professionele vaardigheden als ondersteunend personeel van de TU Delft. Een loopbaan bij de TU Delft betekent dat je in een dynamische en inspirerende omgeving werkt, doet waar je goed in bent en tegelijkertijd met je werk een belangrijke bijdrage levert aan de universiteit. Werken bij de TU Delft betekent immers dat je wetenschap en innovatie stimuleert doordat je onderwijs en onderzoek ondersteunt.

De TU Delft biedt jou als ondersteunend personeel vele mogelijkheden: je kunt op een centrale afdeling werken of voor een bepaalde faculteit, of op diverse locaties op de hele campus, je hebt de vrijheid om je specialistische kennis en expertise uit te breiden en te verdiepen en je kunt heel gevarieerd werk doen met een team van inspirerende collega’s.

Het traineeship van Universiteit Leiden, Technische Universiteit Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam

Ben jij een startende academische professional en wil jij ervaring op doen binnen enkele van Nederlands meest toonaangevende universiteiten? Dan is een plek in het 2-jarig traineeprogramma van de Universiteit Leiden, Technische Universiteit Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam (LDE) wellicht iets voor jou!

Wat je gaat doen

Als trainee krijg je de unieke kans om werkervaring op te doen binnen deze universiteiten en je in 2 jaar tijd op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen binnen een academische omgeving. De beschikbare opdrachten zijn zeer divers maar een kenmerk van elke opdracht is dat jij als spin in het web verbinding, kruisbestuiving en vernieuwing mogelijk maakt en daarmee een waardevolle bijdrage levert. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als:

 • Projectsecretaris Strategic Development
 • (Beleids)adviseur Onderwijs & Studentzaken
 • Business Analist op centraal niveau
 • Projectmedewerker binnen een LDE centre of op strategische thema’s als diversiteit en internationalisering
 • Adviseur procesoptimalisatie, zoals bijvoorbeeld op het gebied van dienstverlening
 • Begeleider van implementatietrajecten van centraal naar facultair niveau

Geïnteresseerd in wat jouw voorgangers ervaren? Lees hier hun blog: www.ldetraineeship.nl.

Naast jouw opdracht neem je deel aan een intensief opleidingsprogramma en heb je regelmatig intervisiebijeenkomsten met jouw collega trainees. 

Wat wij vragen

Je hebt een afgeronde academische masteropleiding, maximaal 2 jaar werkervaring en naast je studie heb je de nodige bestuurlijke-, internationale- of andere relevante werkervaring opgedaan. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en bent breed inzetbaar & flexibel. Verder ben je een proactieve denker en doener, je durft uit je comfortzone te stappen, reflecteert op je eigen handelen en bent in staat te acteren op verschillende niveaus. Je wordt geselecteerd op de competenties analytisch denken, samenwerken, initiatief nemen, resultaatgerichtheid en zelfreflectie. 

Wat wij bieden

 • Interessante opdrachten aan 1 of meerdere toonaangevende universiteiten.
 • Een 2-jarig opleidings- en professionaliseringtraject met collega trainees, dat wordt begeleid door een gerenommeerd opleidingsinstituut.
 • Intervisie met jouw collega trainees en de mogelijkheid tot gesprekken met een mentor.
 • Roulatie na 1 jaar, tussen instellingen of binnen de universiteit.
 • 2 keer een aanstelling van 1 jaar voor 38 uur per week (1,0 fte).
 • Een salaris gebaseerd op schaal 10.0 in het eerste jaar (€ 2.552,- bruto p/m) en schaal 10.1 in het tweede jaar (€ 2.670,- bruto p/m) bij een volledige aanstelling.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Nederlandse Universiteiten).

Projecten in Delft

Kijk hier om je een idee te geven van de type projecten in Delft.

Sollicitatieproces voor traineeplek in Delft

Voor dit traineeship solliciteer je vóór 11 mei 2017.

Je sollicitatiebrief met cv kun je, wanneer je geïnteresseerd bent om je traineeship in Delft te starten, sturen naar traineeshipLDE@tudelft.nl t.a.v. Gytha Rijnbeek.

Bellen voor meer informatie is mogelijk tussen 13:00 en 14:00 uur op donderdag 4 mei, maandag 8 mei en donderdag 11 mei via 015-27 85158.

Belangrijke dagen voor sollicitatie bij de TU Delft op een rij

 • De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 29 mei - 2 juni 2017.
 • Volgende gespreksronde(s) is (zijn) van 12- 16 juni 2017.
 • Wanneer je geselecteerd wordt, vindt op donderdag 29 juni 2017 van 9:00- 13:30 uur de matchingsdag (voor de koppeling aan een project in Delft) plaats.
 • Op maandag 3 juli 2017 komen alle LDE trainees samen op de ontwikkel/assessmentdag.
 • De officiële gezamenlijke start van het LDE traineeship is vervolgens op vrijdag 1 september 2017.

Geweldig om vanaf dag één een netwerk te hebben binnen de TU

― Voormalig trainee Danielle


Volg Traineeship LDE


Word lid van de Traineeship TU Delft LinkedIn Group. Voor huidige, toekomstige en ex-trainees en begeleiders.