Nederland & TU Delft

Ontdek Delft in 1 minuut – “Vergeet romantisch Parijs, bruisend Berlijn of historisch Rome. Delft heeft het allemaal! Bekijk de film voor een indruk van de stad.” 

Je overweegt om naar Nederland te komen om bij de Technische Universiteit Delft te komen werken. Je laat het bekende achter je, en wat vind je in plaats daarvan, in Delft? Misschien ken je Nederland als een klein landje aan de zee, vol molens, tulpen, draaiorgels en stroopwafels. Dat is er allemaal, maar er is nog veel meer. 

Volgens onze internationale medewerkers is wonen in Delft alsof je permanent op vakantie bent. Dat komt misschien door het pittoreske stadscentrum met de vele historische gebouwen, de grachten en het mooie marktplein? En Delft is ontzettend centraal gelegen. Het ligt in de Randstad, de conurbatie van steden en industrie tussen Amsterdam, Utrecht en Den Haag, waar circa 7,5 miljoen mensen wonen. 

De TU Delft is bezig met het opzetten van Coming to Delft Services & Partner Career Advice. Doel hiervan is om pas gestarte internationale werknemers en hun partners en gezinsleden van dienst te zijn. Ook besteden we natuurlijk aandacht aan vragen en verzoeken van potentiële kandidaten.

Wanneer je een nieuwe aanstelling hebt en naar een nieuwe stad of nieuw land gaat verhuizen, kun je met allerlei ingewikkelde dingen te maken krijgen. Ons bureau zal spoedig informatie kunnen verstrekken over immigratie, de loopbaan van een partner, huisvesting, school en crèche, gezondheidszorg, andere formaliteiten, wonen en sociale activiteiten in Delft. Tot die tijd kun je hier terecht.

Er wordt hard gewerkt aan de ‘Coming to Delft Services & Partner Career Advice’ (voorheen Dual Career Services). We hopen je spoedig van dienst te kunnen zijn! Tot die tijd kan je contact opnemen met:

Miranda Karsdorp, Dual Career Advisor
Central International Office | TU Delft
E  HR-dualcareers@tudelft.nl 
T  015 27 84306 of +31 (0)15 27 88012