Het is donderdag 11 oktober 2018 Coming Out Day. Een belangrijke dag voor de LHBT+ gemeenschap. Wat kun je deze dag doen op de Technische Universiteit Delft?

Kom naar inspirerende lezingen, schrijf je in voor een workshop op het gebied van gender diversiteit,  bezoek de foto exposities in de TU Delft Library, discussieer mee over het onderwerp begeleid door de Diversity Officer van TU Delft en het Workplace Pride Network, laat (anoniem) een vraag, suggestie of een ervaring achter in de hal van de aula bij een zogenoemde testimonial booth of loop mee in de optocht over de TU campus. Je kunt op ieder moment van de dag een kijkje komen nemen. Voor de workshop en het debat vragen we je je vooraf via onderstaande links op te geven.

HEEL DE DAG EVENT

Hele dag 'Inloop'
Bezoek de Mini Volkswagen bus waar de psychologen, vertrouwenspersonen, studieadviseurs en het D&I team van de TU Delft een 'walk in' open inloop houden over gezondheid en welzijn van medewerkers en studenten over het thema Inclusie. Op deze dag zijn deze professionals extra zichtbaar, natuurlijk kun je hen ook op andere werkdagen benaderen.
Locatie: voor de Aula

OCHTEND

Ontbijt Ontbijt georganiseerd door de Gemeente Delft
Locatie: Gemeentehuis Delft
Alleen voor genodigden
09:30-11:30 Workshop LGBT+ explained, Gender Awareness workshop by GenderTalent (in het Engels)
Locatie: Teaching Lab, Landbergstraat 15, Delft
Voor meer informatie, scroll naar het einde van de pagina voor 'LHBT+ explained'
Klik hier om je direct te registreren
Scroll naar beneden voor meer informatie

MIDDAG

12:30-14:00 Let’s talk diversity! (in het Engels)
Locatie: Faculteit Bouwkunde, Berlagezaal
Vrije toegang (geen registratie nodig)
Klik hier voor meer informatie
15:30-17:00 Debat and keynote sprekers ‘United in Diversity | Inclusion of transgenders at TU Delft’ (in het Engels)
Locatie: Teaching Lab Landbergstraat 15, Delft
Vrije toegang (geen registratie nodig)
15:30-15:35 Welcome and opening by Prof. dr. Rinze Benedictus, Professor Aerospace Materials & Integrity and Diversity Officer TU Delft

Three keynotes about transgender experiences, featuring personal stories that reflect the strength, diversity and challenges of the community:

15:35-16:20 Moderator: Skylar Leslie, Freelancer at Sky Research and Consulting and Relationship Manager at Workplace Price

Keynote 1. Micha Meinderts, author

Keynote 2. Judith Meijer, student TU Delft

Keynote 3. Roberto Rocco, Assistant Professor of Spatial Planning & Strategy and Member True U

16:20-16:50 Panel discussion: Panel consisting of student counsellors, students, chair works council, an associate professor and chair True U
16:50-17:00 Closing remarks by prof. dr. Rinze Benedictus

AVOND

17:00-17:45 Drinks and live music
Locatie: Teaching Lab Landbergstraat 15, Delft
17:45-18:30 Loop mee in de parade!
Vanaf TU Delft campus, door de stad, naar Outsite!
Bekijk hier de volledige route op Google maps.
Start: Plein voor Faculteit Industrieel Ontwerpen, Landbergstraat 15, Delft
Eind: DWH/Outsite, Lange Geer 22, Delft
Gratis toegang, meer info: Facebook
18:30-21:00 Coming Out Day Concert Not.Your.Regular.Boy. & friends
Locatie: DWH Lange Geer 22, Delft
21:00-04:00 Out in Space Party
Locatie: DWH Lange Geer 22, Delft

EN OOK NOG

20:00-20:45 Coming Out Day Talk: Thijs de Greeff, ex-professioneel hockeyer
Locatie: Theatre Auditorium, X (Sport & Cultuur)
Klik hier voor meer informatie

Registreer nu voor de workshop ‘LHBT+ explained’

Met deze workshop worden medewerkers en studenten voorzien van de nodige kennis en instrumenten om genderkwesties, in het bijzonder kwesties met betrekking tot genderidentiteit, te integreren in hun werk- en studieomgeving. Deze workshop is een poging om de percepties, houdingen en gedragingen te veranderen die gedurende een zeer lange periode in verschillende culturele contexten zijn verworven. De workshop is in het Engels.

Wil je hier meer over weten? Registreer je dan nu voor deze twee uur durende workshop (12.30-14.30 uur) op de TU campus (Engelstalig). Een stoomcursus in het herkennen van de mix van genderexpressie, genderidentiteit, sekse en seksualiteit. Zowel voor TU medewerkers als TU studenten.

Registreer hier

Volg het debat ‘United in Diversity | Inclusion of transgenders at TU Delft’

Wil je het debat aangaan over het thema inclusie en in het bijzonder over LHBT+ inclusie op de campus? Dit is je kans! De Diversity Officer  van de TU Delft, professor Rinze Benedictus opent om 15.30 uur het debat samen met het Workplace Pride Network. Vervolgens kun je met diverse key note speakers de discussie aangaan (Engelstalig). Zowel voor TU medewerkers als TU studenten.

Vrije toegang (geen registratie nodig). Of meer weten? Open hier het hele programma.

Loop je mee in de optocht?

De optocht staat voor meer dan alleen de LHTB+ -gemeenschap. We zijn immers allemaal uniek. Het motto voor de optocht is daarom ‘united in diversity’ en deelnemers lopen dan ook hand in hand. De optocht start om 17.45 uur en begint op de faculteit Industrieel Ontwerpen en eindigt in het centrum van Delft bij DWH Outsite. ‘Bring your straight ally’ : iedereen is welkom!