Support staff & traineeship

Jij en wetenschap?

Kijk jij op als je iemand hoort praten over technologische nieuwtjes zoals de zelfrijdende auto’s of de kwantumcomputer? Heb je altijd al jouw expertise willen inzetten om bij te dragen aan wetenschap en innovatie en aan het opleiden van onze technologische leiders van morgen? Dan is een baan als niet-wetenschappelijke professional bij de TU Delft iets voor jou!

Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen

Vrijheid, jouw talent en variatie staan centraal. Je werkt bij een directie, bij een faculteit, of juist op verschillende locaties over de hele campus. Waar je ook aan de slag gaat, je krijgt de ruimte om je kennis en expertise uit te breiden en te verdiepen. Je wilt natuurlijk bijblijven op je vakgebied en daar kun je de nodige cursussen en opleidingen voor volgen. Ook je persoonlijke en professionele ontwikkeling is belangrijk. Daarom bespreek je je ambities of wensen tijdens een jaarlijks resultaat- en ontwikkelgesprek of kun je gebruik maken van één van de loopbaancoaches. Uiteraard leer je ook van je collega’s. Je werkt daarom veel samen; met (wetenschappelijke) collega’s van je eigen afdeling en met collega’s van andere afdelingen, bijvoorbeeld in een projectteam of tijdens overleggen. 

Flexibele arbeidsvoorwaarden

De TU Delft heeft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek en een 13e maand. Verlofdagen kopen of verkopen? Ook dat, en nog meer, kun je regelen via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden. Meer weten? Kijk dan eens hier.  


Zoek een nieuwe uitdaging


Gedreven en klantgericht

Gedreven collega’s die hun vak verstaan en er hart voor hebben. Dat zijn de mensen die we zoeken. In een diverse omgeving. Of het nu gaat om dienstverlening aan studenten of (wetenschappelijke) medewerkers, management of coördinerende taken, administratieve services of adviserende taken, personeelsbeleid, vastgoed projecten, facilitair beheer, elektronische en mechanische ondersteuning of bijvoorbeeld om bibliotheekdiensten: je hebt professionele dienstverlening hoog in het vaandel staan. Op wat voor niveau dan ook.

Je voelt je thuis in een wetenschappelijke omgeving en brengt je vakkennis en ervaring mee en zet die met passie in. Je werkt samen met collega’s om je interne klanten te helpen hun werk zo goed mogelijk te doen. 

Een levendige omgeving en veel faciliteiten

Met studenten, collega’s en bezoekers die hard werken én ontspannen overal op de campus, is het nooit saai bij de TU Delft. Er zijn meer dan genoeg opties om te overleggen, lekker te lunchen of een kop koffie te drinken. Heb je kinderen? Dan is het goed te weten dat er een kinderopvang en een internationale basisschool op de campus zijn.

De stad Delft is een fijne plek om te werken en goed bereikbaar. Je vindt overal leenfietsen waarmee je de verschillende gebouwen op de campus kunt bezoeken. Even de stad in om een boodschap te doen? Dat kan natuurlijk ook.