Prometheus

Personeelsvereniging TU Delft


Wat de leden zeggen:

Tina Turner "Het was een fantastische avond. Super goed verzorgd. Van het vervoer in bussen naar Utrecht (die op tijd vertrokken) tot de gastvrouw/hapjes/drankjes/speciale welkom/aparte garderobe/mooie plaatsen in het Beatrixtheater! Ga graag nog een keer mee". 

Stoelmassage "Heel fijn om zo'n laagdrempelige manier te hebben om de spanning wat uit je lijf te krijgen na een blessure".

"Ik ben heel blij met het sporten. Ik doe het in mijn tijd die voor mij handig is, voel mij een stuk fitter in ieder geval."

"Heel veel leuke activiteiten altijd voor alle leeftijdsgroepen en ook in deze covid periode zijn ze daar niet mee gestopt"

"Echt super hoe Prometheus alles opgepakt heeft in corona tijd. Normaal gesproken is hier al veel te doen maar er werd onmiddelijk omgeschakeld toen de normale dingen niet meer mogelijk waren. Heeft mij heel veel goed gedaan in deze periode."

"Zat heel goed in elkaar. De biersommelier had veel te vertellen en kon goed uitleggen hoe het bier en de desbetreffende kaas goed pairde."