Body power focust op het vergroten van je kracht en uithoudingsvermogen. Door middel van verschillende oefeningen met behulp van dumbells, step en een barbell (halterstang) train je onder andere je been-, rug- en borstspieren. Het doel van Body power is niet om groot en gespierd te worden, maar sterker te worden en je spieruithoudingsvermogen te verbeteren.

Tijdens de lessen Body power begeleidt een instructeur je met een reeks oefeningen. De les begint met een warming-up om de spieren warm te maken. Daarop volgt een reeks simpele, maar effectieve oefeningen voor de grote spiergroepen die gefocust zijn op kracht en uithoudingsvermogen. De les wordt afgesloten met een cooling-down. Bij alle oefeningen wordt er een indicatie gegeven hoeveel gewicht je kunt gebruiken, je kunt dus trainen op je eigen niveau.

Rooster & inschrijven

Docenten

Roos Jones

Roos volgde een Aerobics en Fitness opleiding bij AFN. Via Les Mills behaalde ze haar certificaat tot Bodypower en Body Balance instructeur. Sinds 2007 is zij werkzaam als fitness instructeur bij verschillende sportscholen.

Shamangi Kooistra

Shamangi is al vanaf 1996 werkzaam als fitness instructrice bij een sportschool. In 1999 rondde ze haar Aerobics Fitness Nederland opleiding af en volgde tegelijkertijd een opleiding tot Body Power instructeur. Tussen 2004 en 2015 rondde zij opleidingen in Power Yoga, Pilates en Extreme Core Training succesvol af. Los daarvan volgde zij allerlei bijscholingscursussen op het gebied van Tae Bo, Bodyshape, Zumba, Steps, Body Balance en Yoga.

Shamangi Website

Sharmayne Sanderse

Sharmayne heeft in de periode van 2009-2015 een groot aantal sport instructeurs certificaten behaald voor onder andere Zumba, Bokwa en Piloxing. Daarnaast is ze werkzaam als sportinstructrice bij verschillende (sport)scholen en evenementen en eigenaresse van haar eigen bedrijf. Sharmayne heeft een interesse voor sporten met kinderen, ze gaf al les op basisscholen en doet nu de lerarenopleiding aan de Thomas Moore Hogeschool in Rotterdam.

www.shasasport.nl

Prijs

Om je te kunnen inschrijven voor deze groepsles heb je een geldige sportkaart nodig.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
 
Groepsles 
 

Elke les duurt 60 minuten

Trek sportkleding aan waar je gemakkelijk in kunt bewegen en neem een handdoek mee. Een flesje water voor tijdens de training is aanbevolen.