Elektronische muziekproductie (EMP) is het muziek maken op de computer met gebruik van speciale software. Deze vorm van muziekproductie is vooral bekend van de dancemuziek waar grote DJ’s zoals Armin van Buuren, Tiësto en Martin Garrix gebruik van maken. 

De privécursus is voor iedereen geschikt, ongeacht of je beginnende of (ver)gevorderde bent op het gebied van digitale muziekproductie. Je hebt de ruimte om je eigen leertempo te volgen en te onderzoeken waar jouw uitdagingen liggen. De inhoud van de cursus wordt aangepast op jouw niveau en leerdoelen. De focus kan bijvoorbeeld liggen op verdieping na de beginnerscursus EMP, of wellicht kun je wat extra hulp gebruiken bij specifieke onderwerpen of technieken. Er wordt les gegeven op basis van het programma Ableton Live, maar de kennis kan ook worden toegepast op andere soft- en hardware set-ups. Je kunt ook leren hoe je dit soort soft- en hardware kunt inzetten bij optredens met je band of als soloartiest. Kortom, de inhoud en het tempo van de cursus worden in samenspraak met jou vormgegeven, zodat je er zoveel mogelijk uithaalt.

Rooster & inschrijven

Docent

Hugo van Oortmerssen

Hugo studeerde geluidstechniek in Rotterdam en muziekproductie aan de FHK Rockacademie in Tilburg. Na zijn afstuderen in 2008 ging het aan het werk als DJ en docent. Hij werkt regelmatig mee aan producties, optredens en mix- en masteringprojecten. Daarnaast verkoopt hij DJ en producer apparatuur en adviseert hij zijn klanten bij hun aankoop.

www.demixmeester.nl 

Prijs

TU Delft Student€ 122,00
TU Delft Medewerker€ 219,60
Overig€ 244,00
 
Je hebt geen sportkaart nodig om deze cursus te volgen.

Praktische informatie

Alle niveaus
 
Privécursus
 
7 lessen
 
Een les duurt 30 minuten
 
Neem je eigen laptop met je projecten en bijbehorende software mee.  De inhoud van de cursus hangt af van wat jij wil leren.