De teamsport handbal is al vrij oud. Maar het handbal zoals we het nu kennen is relatief jong en wint wereldwijd enorm aan populariteit. Er zijn twee varianten; het veldhandbal dat buiten wordt gespeeld en het zaalhandbal dat binnen plaatsvindt. De laatste variant is in Nederland erg populair geworden. Handbal is een snelle en technische sport, waarbij je verdediger en aanvaller tegelijk bent. De sport vormt om deze reden echt een fysieke uitdaging.

Handbalvereniging D.S.H.V. Torius verzorgt in samenwerking met S&C de handbaltrainingen. Deze trainingen zijn allen te volgen via deze vereniging.  

Er is een trainingsgroep voor de mannen en een voor de vrouwen. De trainingen bestaan meestal uit een warming-up, een spel en techniek- en tactiekoefeningen. Denk daarbij aan gooioefeningen, verdedigingsoefeningen en het oefenen van tactische systemen en loopvormen voor de wedstrijden. 

Rooster & inschrijven

Vereniging

Torius

Prijs

Om deel te nemen aan de handbal training heb je een geldige sportkaart en lidmaatschap van de vereniging nodig. Bekijk het prijsoverzicht.

Informeer bij de specifieke vereniging naar de prijzen van het lidmaatschap.

Praktische informatie

Alle niveaus

Besloten training

Je hebt een lidmaatschap van de vereniging nodig.

Draag comfortabele sportkleding en zaalschoenen.