Strength & Conditioning speelt in op de grote fitnesstrends zoals Crossfit, Calesthenics en functionele fitness waarbinnen specifieke oefeningen een rol spelen. 

In de lessen Strength & Conditioning doe je een full body-workout door middel van oefeningen in powerliften, (Olympisch) gewichtheffen en krachttraining. In kleinere groepen voer je zowel de grote compoundoefeningen als de ondersteunende conditionele- en krachtoefeningen uit. Hoge intensiteit en continu anders!

In kleine groepen van maximaal twaalf personen beoefen je alle oefeningen in circuitvorm op de drie voornaamste gebieden: conditioneel (denk aan roeien, touwtje springen), gymnastics (zoals pull-ups, toes to bar) en krachttraining (waaronder squats en gewichtheffen). Dit betekent een pittige training op hoge intensiteit in korte duur.

De lessen bieden je een ideale manier om fit te worden en/of ter ondersteuning van jouw eigen sport.

Rooster & inschrijven

Docenten

Roy Kleyweg

Roy is al heel zijn leven bezig met sport, judo, voetbal, skateboarden, snowboarden, Olympisch gewichtheffen en calisthenics. Hij vind het leuk om zijn ervaring met bewegen over te brengen naar anderen en ze te laten beseffen wat bewegen voor je kan doen.

Prijs

Om je te kunnen inschrijven voor deze groepsles heb je een geldige sportkaart nodig.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
 
Groepsles 
 

Elke les duurt 60 minuten

Sport(fitness)kleding, binnenschoenen, handdoek en bidon/flesje water