INTERN NIEUWS & MEDEDELINGEN

rss
17 augustus 2017

Intern nieuws op intranet

In de online enquête geven collega’s aan behoefte te hebben aan o.a. beknopte en heldere informatie, duidelijke communicatielijnen en frequentere en tijdige updates. Communication wil op deze punten inspelen en start een ‘experiment’: een compleet nieuwe intranetpagina waarbij actualiteit centraal staat.

17 augustus 2017

Resultaten enquête interne communicatie

Op 25 juli hebben alle S&C-collega’s een uitnodiging gehad om deel te nemen aan een online enquête. Inmiddels is de sluitingsdatum verstreken en kunnen we de resultaten bekend maken. Communication gebruikt deze resultaten als input om de interne informatievoorziening de komende maanden (waar nodig) te optimaliseren.

17 augustus 2017

Verandering prijsbeleid

Met de start van het nieuwe collegejaar 2017/2018 verandert (per 14 augustus) een aantal zaken omtrent het prijsbeleid van zowel Unit Sport als Unit Cultuur. Onze klanten kunnen vanaf dat moment een sportabonnement (voorheen: sportkaart), aanvullend fitnessabonnement of studioabonnement (voorheen: cultuurabonnement) kopen met een geldigheidsduur van 1, 3, 6 of 12 maanden.

16 augustus 2017

Free Try-Outs

De Free Try-Outs komen er weer aan! In de eerste week van het nieuwe studiejaar kunnen studenten en medewerkers gratis het aanbod van de Unit Sport & Cultuur Centrum uitproberen. Met meer dan 100 verschillende sport- en cultuurlessen zit er altijd iets voor je bij.

16 augustus 2017

Update Accommodatieplan 28.0

Exclusief kijkje in de nieuwbouw: op woensdag 30 augustus en donderdag 31 augustus organiseert het Bouwteam in samenwerking met FMVG rondleidingen door de nieuwbouw. Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen?

16 augustus 2017

Aanpassen e-mailhandtekening

Vorige maand is onze nieuwe website live gegaan en is het webadres veranderd in www.tudelft.nl/sc. Wij vragen je de nieuwe URL aan te passen in je handtekening in je e-mails. Dan is het meteen handig om de complete handtekening in de juiste stijl te zetten, als je dat nog niet had gedaan.

16 augustus 2017

Opening Café

De afgelopen twee maanden hebben in het teken gestaan van het operationeel krijgen van het Café en op 4 september opent zij officieel haar deuren. De Hub blijft vooralsnog staan, maar de horecafunctie verplaatst volledig naar het Café.

15 augustus 2017

Update Klankbordgroep Docenten

De Klankbordgroep Docenten wil graag alle collega-docenten bedanken die op 1 juli bij de afgelopen Teaching Exchange zijn geweest. Het was een heel leuke en inspirerende dag. We hebben genoten van een aantal nieuwe activiteiten, zoals houthakken en Virtual Reality tekenen, een rondleiding door het Green Village en het nieuwe Café, en de bijeenkomst werd geopend met een leuke drumworkshop.

15 augustus 2017

Procesoptimalisatie

De afdeling Bedrijfsbureau focust momenteel op procesoptimalisatie, waar voor elk van de vijf functiegebieden een ‘trekker’ is aangewezen. Per juli is Jozefien vanuit Communication aangewezen als ‘trekker’ binnen het project procesoptimalisatie.