Over Ons

De Unit Sport & Cultuur (S&C) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, programmering en uitvoering van het sport- en cultuurbeleid van de TU Delft. S&C bestaat uit drie programma-units; Sport, Cultuur en Events. Daarnaast zijn er drie afdelingen (Communication, Bedrijfsbureau en Horeca & Catering) die met hun expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk maken.

Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers biedt S&C een aantrekkelijk programma waaraan jaarlijks zo’n 12.000 studenten en medewerkers deelnemen. Primair doel van S&C is het creëren van meerwaarde voor de universiteit als geheel, door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft.

Op dit deel van de site vind je meer informatie over de identiteit en het beleid van S&C, de organisatiestructuur binnen S&C weergegeven in het organogram en de informatie over de verschillende afdelingen. Bij contactinformatie vind je informatie over contactgegevens, de openingstijden en het adres en de plattegrond van S&C.

Afdelingen

Unit Sport

De Unit Sport is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het sportbeleid en de realisatie van het programma. Er worden dagelijks verschillende soorten trainingen, cursussen en lessen aangeboden op het gebied van body & mind, dansante sporten, vecht- en verdedigingsporten, adventure sporten en fitness. Daarnaast is de Unit Sport de thuisbasis van bijna 40 studentensportverenigingen. Het Sportteam bestaat uit 9 vaste medewerkers en wordt aangevuld met 15 parttime studentbaliemedewerkers.

Unit Cultuur

De Unit Cultuur is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het cultuurbeleid en de realisatie van het programma. Er worden dagelijks verschillende cursussen aangeboden op het gebied van Art, Dance, Music, Media & Theatre en er wordt continu gezocht naar innovatie en ontwikkeling. Daarnaast is de Unit Cultuur de thuisbasis van verschillende studentencultuurverenigingen. Het Cultuurteam bestaat uit 6 vaste medewerkers en wordt aangevuld met 15 studentbaliemedewerkers en 51 freelance docenten.

Unit Events

De Unit Events is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het evenementenbeleid en de realisatie van het programma. Er worden maandelijks verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, lezingen en diverse (commerciële) evenementen. Ook fungeert de Unit Events als probeervijver voor nieuwe programmering voor het structurele programma. Het Eventsteam bestaat uit 2 hoofdonderdelen: Ruimteverhuur & Logistiek en Programmering. Het team van Events bestaat uit 5 vaste medewerkers en wordt aangevuld met 14 studentmedewerkers.

Horeca & Catering

De afdeling Horeca & Catering maakt met haar expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk. Ze verzorgen jaarlijks met veel passie en enthousiasme de catering voor zeer uiteenlopende evenementen voor groepen van 20 tot 6000 personen. Het team van Horeca & Catering bestaat uit 5 vaste medewerkers en wordt aangevuld met een flexpoule van 30 studentmedewerkers. Aanvragen voor specifieke catering arrangementen verlopen via de afdeling Ruimteverhuur & Logistiek.

Bedrijfsbureau

Het Bedrijfsbureau maakt met haar expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk. Het team van het Bedrijfsbureau bestaat bij een volledige bezetting uit tien personen met specialismen op het gebied van HR, ICT, Finance, Inkoop, Accommodatiebeheer- & planning en wordt aangestuurd door de Manager Bedrijfsbureau.

Communication

De afdeling Communication maakt met haar expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk. Zij zijn verantwoordelijk voor de communicatie en richten zich met name op analyse, advisering, tekstschrijven, promotionele- en grafische werkzaamheden en fotografie. Het team van M&C bestaat uit 3 vaste medewerkers en wordt aangevuld met 10 studentmedewerkers.