Werken bij S&C

Bij Sport en Cultuur werken veel studenten, zoals achter de balie of in de horeca. Wil jij werken in een ontspannen sfeer?  Bekijk de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar hr-sc@tudelft.nl.

Vacature student productiemedewerker Licht & Geluid, Unit Events

Unit Sport & Cultuur

De Unit Sport & Cultuur (S&C) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, programmering en uitvoering van het sport- en cultuurbeleid van de TU Delft. S&C bestaat uit drie programma-units; Sport, Cultuur en Events. Daarnaast zijn er drie afdelingen (Communication, Bedrijfsbureau en Horeca & Catering) die met hun expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk maken.

Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers biedt S&C een aantrekkelijk programma waaraan jaarlijks zo’n 13.500 studenten en medewerkers deelnemen. Primaire doel van S&C is het creëren van meerwaarde voor de universiteit als geheel, door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft.

S&C-medewerkers worden gekenmerkt door hun sterke ambitie om een bijdrage te leveren aan en deel te zijn van de persoonlijke ontwikkeling van anderen in het algemeen en studenten in het bijzonder. Ze hebben daarbij ook oog voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en beschikken over een goed ontwikkeld leervermogen.

Unit Events

De Unit Events is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het evenementenbeleid en de realisatie van het programma. Er worden maandelijks verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, lezingen en diverse (commerciële) evenementen. Ook fungeert de Unit Events als probeervijver voor nieuwe programmering voor het structurele programma. Het Eventsteam bestaat uit 2 hoofdonderdelen: Ruimteverhuur & Logistiek en Programmering. Het team van Events bestaat uit 7 vaste medewerkers en wordt aangevuld met 14 studentmedewerkers.

Functiebeschrijving

Als student productiemedewerker Licht & Geluid kom je terecht in een fascinerende en internationale werkomgeving met gedreven studenten en medewerkers.

Je bent samen met collega’s van het L&G-team verantwoordelijk voor de volledige technische productie van verschillende activiteiten en evenementen. Hierin draag je bij aan de uitvoering van de programmering van Unit Events. Hierbij werk je ook samen met andere studenten, bijvoorbeeld verenigingen, om deze producties te kunnen realiseren. Deze producties vragen niet alleen om technische kennis en logistieke inzet, maar ook om vermogen tot samenwerking en denken in mogelijkheden. Samen met het team draag je zorg voor installatie en functioneren van de techniek zodat het van toegevoegde waarde is voor het evenement.

Functievereisten

•      Je bent student aan de TU Delft. 

•      Je bent een positief ingestelde teamplayer.

•      Je hebt aantoonbare kennis van- en affiniteit met licht- en geluidstechniek.

•      Je hebt een flexibele beschikbaarheid; je bent ook in de weekenden beschikbaar.

•      Je bent fysiek fit en je bent in staat om te ondersteunen in opbouw en installatie ten behoeve van voorstellingen, laden en lossen van apparatuur en decorstukken en andere materialen.

•      Je bent in staat om draaiboeken en licht- en geluidplannen (mede) uit te voeren tijdens voorstellingen en multimediatoepassingen.

•      TU Delft is een internationale organisatie. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal is voor deze functie een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van circa 8 tot 10 uur per week. Het salaris is vastgesteld op ca. €11,- per uur en wordt uitbetaald middels het StuD Uitzendbureau. Daarnaast kent S&C een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gratis sportkaart (incl. fitness), en heb je de mogelijkheid om ofwel een abonnement af te nemen waarmee zalen bij Unit Cultuur 2 uur per dag gereserveerd kunnen worden voor individueel gebruik ofwel, indien beschikbaar, eenmaal per academisch jaar een kwartaal lang gratis deel te nemen aan een groepscursus naar keuze van de Unit Cultuur. Daarbij kun je als medewerker van S&C tegen een gereduceerde prijs een maaltijd gebruiken in het vernieuwde Café.

Informeren en solliciteren 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Aart Korevaar, Coördinator Licht en Geluid, via a.j.korevaar@tudelft.nl.

Wil je solliciteren op deze functie, dan kun je je sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, voor 8 oktober 2017 sturen naar bovenstaand e-mailadres; onder vermelding van: Sollicitatie student productiemedewerker L&G. 

Vacature Waterpolotrainer/coach DSZ WAVE

De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is voor DSZ WAVE op zoek naar een waterpolo hoofdtrainer/coach voor aankomend seizoen.

DSZ WAVE is de studenten waterpolo-, zwem- en triatlonvereniging voor studerend Delft. DSZ WAVE telt bijna 300 leden waarvan een groot aantal elke week in het zwembad te vinden is. Plezier en prestaties gaan hand in hand bij WAVE, want naast de sportieve activiteiten worden regelmatig buiten het zwembad allerlei activiteiten georganiseerd. DSZ WAVE wilt graag dat iedereen bij de vereniging kan sporten, waar aandacht is voor zowel de beginnende zwemmer en de meer ervaren zwemmer.

De polotak bestaat uit drie herenteams en aankomend seizoen komt daar hopelijk een dames team bij. Vlaggenschip WAVE 1 speelt momenteel in de eerste klasse district, waarbij grote kans is op promotie naar de bond. WAVE 2 speelt derde klasse district en WAVE 3 is vorig jaar begonnen en speelt vijfde klasse district. De vereniging bestaat uit fanatieke studenten die ernaar streven om het presteren en gezelligheid samen te laten gaan. Om goed te kunnen presteren wordt er drie keer per week hard getraind. Naast deze sportieve prestaties wordt er ook veel aandacht aan gezelligheid besteed, zo zitten de studenten na de training nog vaak in de bar of zien ze elkaar bij allerlei activiteiten van de vereniging.

DSZ WAVE is op zoek naar een enthousiaste waterpolotrainer die drie uur per week training wilt geven en mogelijk op zaterdagen kan coachen. Dit zal voornamelijk training zijn voor WAVE 1 en WAVE 2. Ben jij degene met het juiste spelinzicht, trainingsprogramma en het vermogen om iedereen te motiveren? Dat zoeken wij jou om training te komen geven bij DSZ WAVE.

Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 13.000 studenten en medewerkers deelnemen.

De TU Delft is de huissponsor van DSZ WAVE en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers en overige materiaalkosten, door de TU Delft gesponsord.

Primaire taken:

 •         Verzorgen van trainingen aan WAVE 1 en WAVE 2;
 •         Schrijven van trainingsschema’s;
 •         Eventueel coachen tijdens wedstrijden.

Wij bieden:

 • Uitstekende faciliteiten, verzorgd door de Unit Sport van de TU Delft;
 • Een uitzendovereenkomst voor bepaalde duur via uitzendorganisatie Unique, van waaruit de werkzaamheden als docent voor S&C zullen worden verricht óf de mogelijkheid om als zzp’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst.

Wij vragen:

 • Affiniteit met studenten;
 • Enthousiasme, flexibiliteit en ambitie;
 • Verstand van zaken en ervaring in waterpolo;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij interesse of voor meer informatie graag contact opnemen met Sal Menkveld via voorzitter@dsz-wave.nl.

Informatie over de Unit Sport & Cultuur is te vinden op de website: sc.tudelft.nl. Voor meer informatie over DSZ WAVE kijk op: www.dsz-wave.nl.

Vacature Zwemtrainer DSZ WAVE

De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is voor DSZ WAVE per direct op zoek naar een hoofdtrainer.

DSZ WAVE is de studenten waterpolo-, zwem- en triatlonvereniging voor studerend Delft. DSZ WAVE telt bijna 300 leden waarvan een groot aantal elke week in het zwembad te vinden is. Plezier en prestaties gaan hand in hand bij DSZ WAVE, want naast de sportieve activiteiten worden er ook regelmatig activiteiten buiten het zwembad georganiseerd. DSZ WAVE wilt graag dat iedereen bij de vereniging kan sporten, waar aandacht is voor zowel de beginnende zwemmer als de meer ervaren zwemmer.

De zwemtak van de vereniging bestaat uit een aantal gediplomeerde trainers en veel vrijwilligers die elke dag enthousiast langs de badrand training geven. Er worden vijf zwemtrainingen per week verzorgd, op elke doordeweekse avond één training. De vereniging doet vier keer per jaar mee aan de nationale studentencompetitie zwemkampioenschappen (NSZK). Aan deze competitie doen studenten mee uit het hele land waarbij DSZ WAVE altijd meedingt naar een podiumplek. Ook bij het Nederlands studenten kampioenschap (NSK) is DSZ WAVE altijd aanwezig. Daarnaast zijn er een aantal zwemmers die een startnummer bij DSZ WAVE hebben. Ben jij degene die als hoofdtrainer de zwemmers van DSZ WAVE kan motiveren en begeleiden? Dan zoeken we jou om hen te trainen.

Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 13.000 studenten en medewerkers deelnemen.

De TU Delft is de huissponsor van DSZ WAVE en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers en overige materiaalkosten, door de TU Delft gesponsord.

Primaire taken:

 •          Verzorgen van trainingen;
 •          Schrijven van trainingsschema’s;
 •          Begeleiding bieden in voorbereiding op NSZK’s.

DSZ WAVE zoekt een hoofdtrainer die twee trainingen per week kan geven. Op zaterdagen worden de wedstrijden gehouden.

Wij bieden:

 • Uitstekende faciliteiten, verzorgd door de Unit Sport van de TU Delft;
 • Een uitzendovereenkomst voor bepaalde duur via uitzendorganisatie Unique, van waaruit de werkzaamheden als docent voor S&C zullen worden verricht óf de mogelijkheid om als zzp’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst.

Wij vragen:

 • Affiniteit met studenten;
 • Enthousiasme, flexibiliteit en ambitie;
 • Verstand van zaken en ervaring in zwemmen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij interesse of voor meer informatie graag contact opnemen met Gerda van Mook, de zwemcommissaris, via zwemcommissaris@dsz-wave.nl.

Informatie over de Unit Sport & Cultuur is te vinden op de website: sc.tudelft.nl. Voor meer informatie over DSZ WAVE kijk op: www.dsz-wave.nl.