Actuele bouwwerkzaamheden

24 juni 2018

Inhuizing nieuwbouw: ingekort zomerrooster Sport en sluiting Cultuurgebouw

Het zomerrooster 2018 van Sport is dit academisch iets korter dan je gewend bent, vanwege het inhuizen naar het nieuwe gebouw. Vanaf maandag 2 juli tot en met vrijdag 10 augustus is het zomerrooster actief. Vanwege de bouwwerkzaamheden sluit het gehele Cultuurgebouw vanaf 25 juni.

29 mei 2018

29/5 Nieuwe lockers tijdelijk buiten gebruik

Onlangs zijn er nieuwe lockers geplaatst waar jullie vanaf vorige week gebruik van konden maken. Echter zijn er in deze eerste weken toch wat technische problemen naar voren gekomen, die het gebruik soms beperken. Hierdoor hebben we besloten de nieuwe kluisjes tijdelijk buiten gebruik te stellen de problemen op te lossen.

22 mei 2018

Nieuwe lockers in gebruik!

In Unit Sport kun je vanaf vandaag gebruik maken van de nieuwe lockers. Je kan ze openen door je campuskaart of je OV chipkaart te gebruiken. Daarnaast is het ook nog mogelijk gebruik te maken van de lockers door middel van een pincode.

07 mei 2018

16/05: Nieuwe lockers beschikbaar en oude lockers buiten gebruik

Vanaf woensdag 16 mei kunnen de nieuwe lockers in de Unit Sport in de gang naast Hall 1 in gebruik worden genomen. Tot die tijd kun je nog gebruik maken van de oude lockers. Let op: heb je nog spullen liggen in een oude locker? Zorg dat je deze voor 16 mei hebt leeggehaald, omdat de lockers na deze datum zullen worden verwijderd.

30 april 2018

01/05: stroomonderbreking tussen 06:00 - 08:00 bij de Unit Sport

Op dinsdag 1 mei van 06:00 tot 8:00 hebben enkele faciliteiten bij de Unit Sport geen stroom.

Over het project

In de afgelopen jaren is het aantal bezoekers van Sport & Cultuur uitgegroeid tot 1,2 miljoen per jaar. Om dit groeiend aantal bezoekers een kwalitatief hoogwaardig aanbod te kunnen blijven bieden, wordt de beschikbare oppervlakte van Sport & Cultuur vergroot van tienduizend naar veertienduizend vierkante meter. Lees hier meer over dit project.

Veiligheid en gezondheid voorop!

Veiligheid en gezondheid staan bij Sport & Cultuur hoog in het vaandel. Op plekken waar hard getraind en gesport wordt, zijn goede hygiëne en het voorkomen van bacterievorming van groot belang. Onlangs zijn de nieuwe douche- en kleedkamers bij Sport & Cultuur in gebruik genomen. In het kader van legionellapreventie is in de waterinstallatie een pasteurisatie-systeem aangebracht; een innovatief systeem dat TU-breed wordt toegepast.

Van buitenbad naar binnenkleedkamer

“We staan hier in een van de nieuwe kleedkamers. Deze ruimte was voorheen een buitenruimte tussen twee bestaande gebouwen in. Vlak voor de zomer is op deze plek de eerste paal geslagen. Kort daarna was er flinke regenval en leek de bouwplaats meer op een zwembad dan op een bouwplaats. Gelukkig is het helemaal goed gekomen en het eindresultaat mag er zijn."

De bouw in beeld