Junior TU Delft

Ambitieuze leerlingen uit 5 en 6 vwo kunnen mee doen aan ons programma Junior TU Delft. Je komt dan 5 vrijdagen naar de TU Delft om college te volgen en te werken aan practica in een van de verschillende thema's.

Math & Science Class

TU Delft hoogleraren nemen je mee in hun onderzoeksgebieden. De gebieden die gekozen zijn, tonen een breed beeld van het onderzoek op de TU Delft. Je zult ook een aantal beroemde TU Delft projecten bezoeken. Als afsluiting werk je aan een ontwerp- of onderzoeksproject. Je kunt je niet zomaar aanmelden: je moet wel 22 vrijdagmiddagen kunnen missen op school.

Massive Open Online Courses (MOOCs)

Een MOOC is een online cursus die opengesteld is voor iedereen die de beschikking heeft over internet. De TU Delft biedt over veel verschillende onderwerpen een MOOC. Je vindt hier vast een onderwerp dat jou interesseert. Ben jij nieuwsgierig? Kijk hier voor meer informatie en meld je aan voor de eerstvolgende cursus!