TU Delft Pre-University Programme

Nieuwsgierige en enthousiaste 5 vwo’ers kunnen meedoen aan ons TU Delft Pre-University Programme. Je volgt zowel online als op de campus colleges en werkt aan (praktische) opdrachten over verschillende thema’s.
Het programma bestaat uit drie fasen:

  1. Pre-University Kick-off Event
    voor iedere 5 vwo'er met een N-profiel
  2. Pre-University Online Course
    voor iedereen die aan het Kick-off Event heeft deelgenomen
  3. Pre-University On campus Tracks
    iedereen die de Online Course heeft afgerond wordt uitgenodigd zich in te schrijven voor de selectieprocedure voor de Tracks

Meer informatie over het TU Delft Pre-University Programme 

Massive Open Online Courses (MOOCs)

Een MOOC is een online cursus die opengesteld is voor iedereen die de beschikking heeft over internet. De TU Delft biedt over veel verschillende onderwerpen een MOOC. Je vindt hier vast een onderwerp dat jou interesseert. Ben jij nieuwsgierig? Kijk hier welke cursussen er binnenkort starten.

Speciaal voor leerlingen in 6 vwo zijn MOOCs ontwikkeld ter voorbereiding op studeren een technische universiteit. Zie hieronder uitgelicht:

MOOC: Pre-University Calculus

Wil jij je wiskunde-skills nog even opschroeven voordat je aan je studie begint? Dan is de MOOC: Pre-University Calculus speciaal voor jou! De ins en outs van functies, vergelijkingen, differentieren en integreren worden nog eens uitgelegd, zodat jij goed voorbereid kan beginnen in Delft.

MOOC: Pre-University Physics

Ga jij komend collegejaar beginnen aan een studie waar kennis van natuurkunde een voorname rol speelt? De MOOC: Pre-University Physics geeft een nieuw perspectief op wat je hebt geleerd op de middelbare school en geeft je alvast een inkijkje in de werkwijze van de universiteit. Zo maak je een goede start!

MOOC: Pre-University Chemistry

Maak alvast kennis met de universitaire aanpak van scheikunde. De MOOC Pre-University Chemistry is speciaal ontwikkeld voor aankomende studenten om je zo een vlotte start te geven in het eerste jaar van de bachelor.