FAQ Backstage tours

Hoe lang duurt een rondleiding?

Een rondleiding duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. 

Hoe ver is het lopen?

Vanwege de grootte van de campus van de TU Delft is het ongeveer 3 km lopen tijdens een rondleiding. Er zullen ook een aantal trappen zijn bij de locaties die we bezoeken.

Is de rondleiding rolstoel/rollator toegankelijk?

Vanwege de uitgestrekte campus en de afwezigheid van (rolstoel-)liften in sommige onderzoeksfaciliteiten is de rondleiding helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Voor wie is de rondleiding bedoeld?

De rondleiding is ingericht om een breed publiek aan te spreken. De gidsen zullen echter inspelen op de voorkennis van de deelnemers zodat het voor iedereen even interessant is. Omdat we onderzoeksfaciliteiten bezoeken is de rondleiding misschien iets minder geschikt voor jonge kinderen. Een leuk idee zou kunnen zijn om met kinderen onder de 10 jaar  een bezoek te brengen aan het Science Centre Delft. Ze kunnen daar zelf op onderzoek uitgaan en ontdekken wat er zo leuk is aan Wetenschap en Techniek.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Kijk voor praktische informatie over het bereiken van het Science Centre Delft en parkeren op deze pagina

Hoeveel kost een rondleiding?

Een rondleiding kost € 10,- per persoon en kan pas doorgang vinden bij een minimum van 5 personen of € 50,-. Uiterlijk 24 uur van tevoren hoor je of de tour doorgaat. Als je een rondleiding op maat wilt aanvragen hanteren wij een minimum van 10 personen of € 100,-.

Waar kan ik betalen en hoe?

Je kunt bij de balie van het Science Centre betalen per pin, contant betalen is niet mogelijk. Als je een tour op maat bij ons hebt geboekt dan kun je er ook voor kiezen om per factuur te betalen.

Is de rondleiding in het Engels of in het Nederlands?

Onze gidsen spreken beide talen vloeiend. Afhankelijk van de doelgroep wordt de tour in het Nederlands of in het Engels gegeven, of indien nodig gecombineerd.

Wanneer zijn de rondleidingen?

Via 'reserveer' een tour kunt u kijken wanneer de reguliere tours gepland zijn voor de komende maand voor zowel de Robotica edition tour als de University edition tour. Maatwerk tours kunnen wij verzorgen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00. Voor verdere vragen of boekingen kun je terecht bij info@startupscience.nl.