Living in the future

Het is weer mogelijk om een fysiek bezoek te brengen aan de Green Village tijdens de rondleiding Living in the Future! De maximale groepsgrootte is 10 personen per gids en uiteraard houden wij ons ten alle tijde aan de RIVM-richtlijnen. Voor vragen over grotere groepen of Covid-19 kunt u contact opnemen via info@startupscience.nl.

Naast de 2 huidige tours is er sinds kort ook de gloednieuwe Backstage Tour: Living in the future!

Tijdens de Backstage Tour 'Living in de future' wordt een duik genomen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, autonome auto’s en andere ideeën die allemaal direct in de praktijk worden gebracht op The Green Village. Met het doel om nieuwe radicale ideeën snel te kunnen ontwikkelen en testen is The Green Village het levende laboratorium van de TU Delft. 

Researchlab self automated driving

Het RADD biedt kennisinstellingen, het bedrijfsleven en de overheid de faciliteiten om producten, concepten of modellen te testen en om verkeer te observeren in een reeks omgevingen variërend van een gesloten omgeving (gesloten testlocatie, testbaan) en een semi-gesloten omgeving bij The Green Village, testen op de openbare weg en op en rond de campus van de TU Delft.


Delft Hyperloop

Door een vacuümbuis met 1200 km/u van A naar B, de Delft Hyperloop zou dit moeten kunnen. Op The Green Village staat niet alleen de beste echo grot van Delft maar vooral de testopstelling van de Hyperloop. Hier worden alle kritieke systemen op een lage snelheid getest in vacuüm, zoals het hyperloop voortstuwingsysteem.


Sustainer homes

Sustainer homes is een testbed waarin verschillende innovaties worden getest. De woning zelf is ook een sterk staaltje innovatie. Hij stoot namelijk 90% minder CO2 uit ten opzichte van een regulier gebouw van staal en beton. 


Circulaire garage box

Het doel hiervan is om te kijken of het lukt gebouwen die al eerder zijn gebruikt ergens anders weer opnieuw te gebruiken. Hierdoor krijgt men inzicht in de haalbaarheid en kansen van het hergebruik van materialen in gebouwen. 


Reserveer nu!

Klinkt dit interessant? Je kan deze rondleiding alleen op maat boeken om een unieke kans krijgen om een kijkje achter de schermen te nemen en te leren over de laatste ontwikkelingen op The Green Village bij de TU Delft. Je kunt de rondleiding reserveren door contact met ons op te nemen via info@startupscience.nl

Voor deze rondleiding hanteren wij een minimum van 8 personen of € 100,- (€ 12,50 p.p.). Een student zal je al deze verschillende onderzoeken laten zien en bovenal tonen wat The Green Village zo bijzonder maakt!

Let op: de tour begint bij de Green Village, Van den Broekweg 4, 2628 CR Delft.

Mocht je verder nog vragen hebben dan verwijzen we je graag door naar onze veel gestelde vragen sectie (FAQ). 

We hopen je binnenkort te mogen ontvangen voor een rondleiding om je een kijkje te geven in de wereld van de The Green Village op de TU Delft!