Robots are the future

Wij hopen binnenkort weer deze fysieke tour te kunnen verzorgen, dus houd deze website in de gaten. Neem ondertussen een kijkje op de TU Delft in onze virtuele tour! Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@startupscience.nl.

De 'Living in the Future' Backstage Tour wordt wel weer gegeven! Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Are robots taking over? Deze vraag wordt beantwoord tijdens de Backstage Tour: "Robots are the future". 

In 1,5 á 2 uur tijd neemt een student van de TU Delft je mee in de wereld van de robotica en leert jou alles over de laatste ontwikkelingen.

'De ambulance drone van de faculteit Industrieel Ontwerpen'
'De Zebro van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde & Informatica'

De wereld is snel aan het veranderen en met behulp van de laatste technologieën is steeds meer mogelijk. Robots nemen de wereld over en in Delft wordt iedere dag hard gewerkt aan nieuwe toepassingen. Van zelfrijdende auto's tot drones en van 3D printers tot verzorgende robots in de verpleeghuizen: je komt het allemaal tegen. Met vele laboratoria, startups, experts en meer dan 170 onderzoekers onder de naam van RoboValley is Delft op weg om dé Robotica hoofdstad van de wereld te worden. Deze rondleiding biedt jou een unieke kijk achter de schermen.


Reserveer nu

Klinkt dit interessant? Je kan deze rondleiding alleen op maat boeken om een unieke kans te krijgen om een kijkje achter de schermen te nemen en te leren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van robotica bij de TU Delft. Je kunt de rondleiding reserveren door contact met ons op te nemen via info@startupscience.nl

Voor deze rondleiding hanteren wij een minimum van 8 personen of € 100,- (€ 12,50 p.p.). Een student zal je de verschillende labaratoria laten zien en bovenal tonen wat de onderzoekers van RoboValley precies doen en wat dit zo bijzonder maakt!  

Mocht je verder nog vragen hebben dan verwijzen we je graag door naar onze veel gestelde vragen sectie (FAQ).

We hopen je binnenkort te mogen ontvangen voor een rondleiding om je een kijkje te geven in de wereld van de TU Delft!