Demo's en Sneak Peeks

Wil jij nog meer te weten komen over verschillende wetenschappelijke thema's? Speciaal in het weekend (en tijdens schoolvakanties) zijn er gratis* Sneak Peeks en Demonstraties te volgen.

Sneak Peeks

De gratis Sneak Peeks* geven je een kijkje achter de schermen. Zo kom je op plekken die normaal niet te bezoeken zijn. Ontdek je zintuigen in de Sneak Peek: SenseLab**. Dit Lab wordt gebruikt door TU Delft onderzoekers en is daardoor niet vrij te bezoeken. Speciaal tijdens een Sneak Peek krijg je hier wel de kans voor.

Nog een bijzondere Sneak Peek is een bezoek aan het Mineralogisch Geologisch Museum (MGM). Niet alleen krijg je meer dan 4000 bijzondere mineralen en ertsen te zien, je wordt met een VR-bril ook meegenomen de mijn in. Op deze manier krijg je te zien waar alle schatten vandaan komen en natuurlijk mag je ze ook van dichtbij bekijken. Wist je bijvoorbeeld dat veel van de mineralen en ertsen die we tentoonstellen ook in je smartphone zitten? Een unieke ervaring voor jong en oud.

Demonstraties

Wil jij meer weten over het BioLab, WaterLab, BouwLab of AerodynamicaLab? Volg dan een gratis demonstratie*. Studenten van de TU Delft vertellen je meer over de opstellingen. Ze vertellen hoe er actueel onderzoek wordt gedaan en waar het Lab verder voor wordt gebruikt. Tijdens de demonstratie kun jij al je vragen stellen. Zo ga jij uiteindelijk naar huis als een ware wetenschapper.

*mits in het bezit van een geldig entreebewijs

**soms in het SenseLab gesloten vanwege onderzoek of aanpassingen in het Lab. Als dit het geval is, worden er extra MGM Sneak Peeks gehouden.