Missie naar Mars

December-tip

Boek de Escape room in december van €100 voor €80 met de code DECEMBERMAAND.

Vanwege de huidige pandemie, is op dit moment de Escape room alleen te bezoeken door enkele huishoudens, dit zijn groepen die woonachtig zijn op hetzelfde adres

Zijn jullie het team waar wij naar zoeken? In onze testing facility testen wij dagelijks groepen aankomende astronauten of zij geschikt zijn voor de eerste bemande Missie naar Mars. Do you have what it takes?

Een bemande missie naar mars ligt nog in de toekomst. Ruimteschepen worden nog volop ontworpen en getest. In de tussentijd is de zoektocht naar het perfecte astronautenteam gestart. Wij zijn op zoek naar teams om te testen of zij geschikt zijn als astronautenteam voor de eerste bemande missie naar Mars. Tijdens de test wordt een missie gesimuleerd op een Marsbasis die is nagebouwd in onze testing facility. Hebben jullie perfecte ruimtekennis, kunnen jullie goed samenwerken, zijn jullie alert op plotselinge veranderingen en hebben jullie oog voor detail? Kom jezelf dan laten testen als team en help ons in de zoektocht naar het perfecte astronautenteam!

Coronamaatregelen

In verband met de coronamaatregelen is onze kamer momenteel alleen te boeken als één huishouden. Onder een huishouden valt iedereen die woonachtig is op hetzelfde adres. Hieronder vallen dus ook samenwondende studenten.

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

• Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Je bent welkom als jij en je huisgenoten ten minste 24 uur klachtenvrij zijn.
  • Je kunt de Escape Room alleen boeken online tot 3 dagen van te voren, hierin reserveer je de kamer op een vast tijdstip. We vragen de bezoekers zich te melden bij het Science Centre Delft op de aanvangstijd van de Escape Room.
  • In de Escape Room wordt gebruik gemaakt van gloednieuwe airco en ventilatie.
  • Het is verplicht een mondkapje te dragen binnen het Science Centre Delft en ook binnen de escape room.
  • De medewerker zal altijd 1,5 meter afstand bewaren tot de bezoekers, houdt ook 1,5 meter afstand tot andere bezoekers van het Science Centre Delft.
  • Was je handen regelmatig door gebruik te maken de desinfectiepunten.
  • Niest of hoest in de binnenkant van je elleboog.
  • Ga thuis naar het toilet en probeer onze faciliteiten te ontzien.
  • Na elk gebruik van de kamer worden alle contactpunten en materialen gereinigd voor de volgende groep, de toiletten worden ook meerdere keren per dag schoongemaakt.
  • Er zijn op verschillende plekken desinfectiepunten die door de bezoekers te gebruiken zijn.

Dagelijks vanaf 17.00 uur

Extra openingstijden

Wo / Vr / Za / Zo vanaf 11.30 uur
Tarief € 100,- per tijdslot

60 minuten

Aantal personen

2 t/m 6 personen

December-tip

Boek de Escape room in december van €100 voor €80 met de code DECEMBERMAAND.

Dagelijks vanaf 17.00 uur

Extra openingstijden

Wo / Vr / Za / Zo vanaf 11.30 uur
Tarief € 100,- per tijdslot

60 minuten

Aantal personen

2 t/m 6 personen

Coronamaatregelen

• In de Escape Room wordt gebruik gemaakt van gloednieuwe airco en ventilatie.
  • Was je handen regelmatig door gebruik te maken de desinfectiepunten.
  • Niest of hoest in de binnenkant van je elleboog.
  • Ga thuis naar het toilet en probeer onze faciliteiten te ontzien.