Missie naar Mars

Zijn jullie het team waar wij naar zoeken? In onze testing facility testen wij dagelijks groepen aankomende astronauten of zij geschikt zijn voor de eerste bemande Missie naar Mars. Do you have what it takes?

Een bemande missie naar mars ligt nog in de toekomst. Ruimteschepen worden nog volop ontworpen en getest. In de tussentijd is de zoektocht naar het perfecte astronautenteam gestart. Wij zijn op zoek naar teams om te testen of zij geschikt zijn als astronautenteam voor de eerste bemande missie naar Mars. Tijdens de test wordt een missie gesimuleerd op een Marsbasis die is nagebouwd in onze testing facility. Hebben jullie perfecte ruimtekennis, kunnen jullie goed samenwerken, zijn jullie alert op plotselinge veranderingen en hebben jullie oog voor detail? Kom jezelf dan laten testen als team en help ons in de zoektocht naar het perfecte astronautenteam!

Onze Escape Room is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder die houdt van puzzelen en klaar is voor een flinke uitdaging! Het is een moeilijke test, nog weinig teams hebben de test helemaal succesvol weten te volbrengen.  De zoektocht naar meer astronauten met aanstormend talent gaat verder. Voor vragen over de Escape Room of meer informatie kunt u ons bereiken per mail op escaperoom@tudelft.nl .

Te boeken vanaf 1 oktober!

Openingstijden

Dagelijks vanaf 17.00 uur (op woensdag, vrijdag en in het weekend al vanaf 11.30 uur)

Tarief

€ 100,- per tijdslot

60 minuten

Aantal personen

4 t/m 6 personen

Coronamaatregelen

In verband met de coronamaatregelen is onze kamer momenteel alleen te boeken als één huishouden. Een huishouden wordt gedefinieerd als “de niet van tafel en bed gescheiden echtgenoot, geregistreerde partner of andere levensgezel en ouders, grootouder en kinderen, voor zover zij volgens de basisregistratie personen op hetzelfde adres woonachtig zijn”.

Dit bekent dat de kamer nog niet te boeken is voor personen uit verschillende huishoudens of samenwonende studenten.

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

• Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Je bent welkom als jij en je huisgenoten ten minste 24 uur klachtenvrij zijn.
  • Je kunt de Escape Room alleen boeken online tot 3 dagen van te voren, hierin reserveer je de kamer op een vast tijdstip. We vragen de bezoekers zich te melden bij het Science Centre Delft op de aanvangstijd van de Escape Room.
  • In de Escape Room wordt gebruik gemaakt van gloednieuwe airco en ventilatie
  • De medewerker zal altijd 1,5 meter afstand bewaren tot de bezoekers, houdt ook 1,5 meter afstand tot andere bezoekers van het Science Centre Delft
  • Was je handen regelmatig door gebruik te maken de desinfectiepunten
  • Niest of hoest in de binnenkant van je elleboog