Vier je kinderfeestje op Mars!

Speciaal voor de jongsten is een variant van de escaperoom ontwikkeld die geschikt is voor kinderfeestjes. Hier zijn een aantal puzzels aangepast om deze geschikter te maken voor een jongere doelgroep. Kom je kinderfeestje dus onze missie naar Mars proberen en word voor een dag astronaut!

Voorwaarden kinderfeestje

  • Geschikt voor groepen van 4 tot en met maximaal 6 kinderen
  • Alle kinderen moeten minimaal 11 jaar of ouder zijn
  • Er moet minimaal 1 volwassene bij zijn die meeloopt in de kamer bij de groep
  • Inclusief kadootje voor de jarige
  • Prijs 125 euro per groep
  • Kinderfeestjes zijn dagelijks te boeken

Het boeken van een kinderfeestje is vrij gemakkelijk. Dit is mogelijk op alle openingstijden van de escape room. Je kan hier de escape room regulier boeken. Stuur ons na het boeken een e-mail op escaperoom@tudelft.nl wanneer jullie langs komen en dat jullie graag de kinderfeestjes variant spelen, hoe oud de jarige is en de naam van de jarige. Dan zorgen wij dat alles goed klaarstaat als jullie langskomen!

Nog iets drinken en eten? Dat kan bij Stadscafé de Barbaar!

Helaas is het bij de escape room niet mogelijk om nog wat te drinken of een stukje taart te eten. Het is wel mogelijk om bij Stadscafé de Barbaar (onder de escape room) voor of na de escape room nog even na te praten! Zij hebben een speciaal arrangement voor kinderfeestjes:

Vlak voor de escape nog even wat energie erin! Voor slechts €5,00 per persoon geniet je van een warme drank (koffie, cappuccino, thee of warme choco) met onze huisgemaakte barbaarkoek. Een verrassende boterkoek met speculaas en witte chocolade. Voor de kids is het mogelijk dit arrangement te combineren met huisgemaakte limonade, aanmaaklimonade of frisdrankje i.p.v. koffie en een waterijsje i.p.v. koek. 

Meer weten of reserveren? Dat kan direct bij de Barbaar per mail info@barbaar.nl of telefoon 06-33918668