Rondleidingen door het Science Centre Delft (S.C.D.) kunt u boeken tijdens onze reguliere openingstijden. In het Science Centre Delft staat een afspiegeling van recente onderzoeks- en studentenprojecten. De opstellingen zijn zoveel mogelijk replica’s van de echte onderzoeksopstellingen, want het Science Centre Delft wil de realiteit laten zien. Zo kun je werken in een werkplaats die TU-onderzoekers en technische bedrijven ook gebruiken. Je kunt de onderzoeksopstellingen en afstudeerprojecten bekijken, maar we dagen je ook uit om zelf aan de slag te gaan. 

Een rondleiding dient vier weken van tevoren geboekt te zijn. De rondleider begeleidt de groep gedurende een uur langs de diverse proefopstellingen in het Science Centre Delft. Is een bepaalde focus gewenst in de rondleiding (bijvoorbeeld vanwege professionele interesse) kan hiermee rekening gehouden worden. Voor of na afloop van de rondleiding kan de groep het Science Centre Delft zelfstandig bezoeken. 

Een rondleiding bedraagt € 12,00 per persoon dit is inclusief de entree voor het Science Centre Delft. De groep moet minimaal 5 personen hebben en maximaal 20 personen per rondleider. Er kunnen twee rondleidingen tegelijkertijd plaatsvinden.

U kunt een mail sturen naar sciencecentre@tudelft.nl als u een rondleiding wilt reserveren of u kunt het formulier ingevuld retour zenden. Een rondleiding of workshop dient minimaal vier weken van tevoren geboekt te worden. U krijgt achteraf een rekening toegestuurd.