Wetenschapsdag

28 oktober 2018 | 11.00 -16.00

Jij komt toch ook naar de jaarlijkse Wetenschapsdag op 28 oktober?

Elk jaar laat het Science Centre Delft de laatste innovaties zien tijdens de Wetenschapsdag. Dit jaar is het thema: The Evolution of Science. Dat houdt in dat je de geschiedenis van de techniek gaat zien, maar ook alle nieuwe ontwikkelingen. Bekijk, bestudeer en leer alles over de laatste ontdekkingen gedaan door de TU Delft en Delftse (techniek)bedrijven.

Wat kan je allemaal doen? 

Luister naar lezingen en colleges over Robotica, Genomische voeding en Stralingsleer. Ga daarnaast zelf aan de slag tijdens demonstraties en workshops. De thema's zijn o.a.: Industrieel ontwerp, computer hacken, bruggen bouwen en robotica.

Altijd al eens nieuwsgierig geweest naar de geheimen van de TU Delft? Volg dan een van de rondleidingen. Ga bijvoorbeeld naar de Botanische Tuin of The Green Village.

Verder kan je op de foto met onderzoekers uit het verleden, maar maak je ook je mooiste selfie met de trend van het heden in een instagramability-ruimte.

Deze dag beleef je de wereld van Wetenschap & Techniek helemaal gratis. Niet alleen de entree tot het Science Centre Delft is gratis, maar ook deelname aan de workshops, demonstraties, lezingen en de rondleidingen.

Zet dus '28 oktober Wetenschapsdag Science Centre Delft' snel in je agenda en ervaar ‘The Evolution of Science’!!!

Locaties

Science Centre Delft 
Mijnbouwstraat 120

Botanische Tuin
Poortlandplein 6

The Green Village
Van den Broekweg 4


Impressie Wetenschapsdag 2017