Workshops voor volwassenen

Ontdek de wereld van techniek & wetenschap met onze workshops speciaal voor volwassenen.

Elk van de workshops is te boeken in combinatie met een rondleiding of vorm van catering. Voor alle mogelijkheden en tarieven, zie het onderstaande aanvraagformulier. Als u een workshop boekt dan kunt u achteraf het totale bedrag via factuur voldoen.

U kunt de volgende workshops bij ons volgen:

Aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u een reservering voor een workshop plaatsen. Wanneer u het formulier heeft ingevuld, kunt u het sturen naar sciencecentre@tudelft.nl. Graag verzoeken wij u om de volwassenenworkshop minimaal vier weken van tevoren aan te vragen i.v.m. grote belangstelling.

Voorwaarden

  • Op het aanvraagformulier zijn de Algemene Reserveringsvoorwaarden van toepassing. Bij akkoord voor een definitieve reservering gaat u automatisch akkoord met de voorgenoemde Algemene Reserveringsvoorwaarden.
  • De rondleiding kan achteraf per factuur worden voldaan, of met PIN of creditcard bij de balie betaald worden op de dag van het bezoek. Voor een workshop wordt altijd achteraf een factuur aangemaakt.
  • Graag verzoeken wij u om de volwassenenworkshop minimaal vier weken van tevoren aan te vragen i.v.m. grote belangstelling.