Breng ons een veilig bezoek

Dompel je onder in de wereld van de wetenschap & techniek. Het Science Centre Delft biedt je de kans om uitvindingen gedaan door TU Delft onderzoekers en studenten zelf te beleven. Druk op de knopjes en ontdek de techniek achter de opstellingen.

Entreeticket
Op dit moment kun je ons van dinsdag tot en met zondag bezoeken. Het museum is zo ingericht dat je ons veilig kunt bezoeken. Denk er wel even aan om van tevoren je tickets te kopen.

Demo
In het weekend (zaterdag en zondag) krijg tijdens je bezoek de mogelijkheid een gratis* demo te volgen. Bekijk bijvoorbeeld de beestjes in het BioLab of ontdek de meer dan 4000 schatten die wij in ons Mineralogisch-Geologisch museum verzameld hebben.

Workshop
Op zaterdag of zondag kun je ook een workshop volgen. De bijkomende kosten hiervoor bedragen €5,00. Bekijk dus snel het aanbod en koop direct je workshopticket. Let op de tijdsloten. Mocht je een workshop willen combineren met een entree, koop dan eerst je entreeticket en laat je workshop aansluiten.

*mits in bezit van een geldig entreebewijs. Op basis van beschikbaarheid en aanbod.