Stap 3: Reserveren

Hopelijk hebben we je enthousiast kunnen maken voor de Science Experience. Voordat je kunt gaan reserveren, zouden we je willen vragen onderstaande goed door te lezen.

  • Één reservering is voor maximaal 5 personen.

    Voorbeeld 1: Mocht je met 2 volwassenen + 1 kind willen komen, is er 1 reservering nodig. 
    Voorbeeld 2: Mocht je met 1 familie (4 personen) + 1 familie (3 personen) komen, dan moet je 2 losse reserveringen maken.


  • Om ons een bezoek te brengen is het noodzakelijk in het bezit te zijn van een reservering. Ook als je ons wilt bezoeken met een Museumkaart, Rotterdampas of Delftpas.
  • Je kunt jouw reservering printen of op je smartphone laten scannen bij de kassa
  • Je betaalt de entree (zie stap 2) voor je volledige groep bij binnenkomst aan de kassa, dus niet online. Je kunt op dat moment ook gebruik maken van kortingskaarten. (Museumkaart, Delftpas en Rotterdampas. Zie stap 2 voor aangepast tarief)
  • Wij bezien een reservering als een overeenkomst met wederzijdse verplichting. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen of last krijgen van gezondheidsklachten, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op.
  • Storing of geen ticket ontvangen? Mail dan a.u.b. naar sciencecentre@tudelft.nl

Bekijk voor meer informatie onze veelgestelde vragen.

Op de reservering zijn de voorwaarden e-tickets van toepassing.

Ja, ik heb het stappenplan zorgvuldig gelezen en besef me dat entreekosten voor mijn bezoek bij de kassa van het Science Centre Delft moeten worden voldaan tijdens mijn bezoek.