Ontdek Science Centre Delft

Beleef de wereld van Wetenschap & Techniek

Science, Design & Engineering. Dat zijn de drie hoofdthema's van het Science Centre Delft. Een unieke verzamelplaats van alle onderzoeken die aan de TU Delft worden gedaan. Als bezoeker krijg je de kans om de onderzoeksopstellingen van de TU Delft onderzoekers en studenten zelf te beleven. 

Durf je onder te dompelen in de wereld van Wetenschap en Techniek. Ontdek zo dat techniek helemaal niet moeilijk is. Het is slechts een kwestie van durven en doen!

Science

Ga zelf als uitvinder aan de slag. Heb jij bijvoorbeeld de oplossing voor ons vuile water? Of weet jij hoe wij in de toekomst aardbevingen beter kunnen doorstaan? Onderzoek het in de verschillende Labs.

Design

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het komt dat de Nuna telkens de snelste zonneauto van de wereld is? Bekijk de Nuna van dichtbij en ontdek het geheim. Laat je verder inspireren in het Amazing Technology gedeelte door alle onderzoeksopstellingen die je zelf mag testen. 

Engineering

In onze werkplaats wordt gewerkt aan nieuwe projecten. Maar ook als bezoeker kun je hier aan het werk gaan. Er zijn bijvoorbeeld workshops waar je een robot bouwt, een vliegtuig ontwerpt of een schakeling soldeert. Natuurlijk mag je aan het eind van de dag je eigen stukje meenemen. 


Agenda

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.