Eten en drinken

Koffie, thee en een beperkte selectie aan frisdrank is in het Science Centre Delft te verkrijgen, net als stroopwafels en gevulde koeken. Eten en drinken is in het gehele Science Centre niet toegestaan behalve in de daarvoor bestemde ruimtes.  

Faculteit Bouwkunde

Op werkdagen is lunch te verkrijgen in de kantine van de faculteit Bouwkunde aan de Julianalaan 134. Deze bevindt zich op twee minuten loopafstand van het Science Centre Delft. De maquettehal van Bouwkunde ligt op deze route en is zeker de moeite van het bekijken waard.

Binnenstad Delft

Verder is er volop mogelijkheid tot lunchen in de binnenstad van Delft. Het centrum van Delft bevindt zich op nog geen vijf minuten loopafstand van het Science Centre Delft.  

Sport en Cultuur TU Delft

Verder is er de mogelijkheid tot lunchen in het Sportcafé van de TU Delft. Het Sportcafé van de TU Delft bevindt zich op nog geen tien minuten loopafstand van het Science Centre.      

Hier kunt u de gehele dag terecht voor zowel een lekkere lunch als een warme maaltijd, tegen studententarieven!

Gratis parkeren én op vertoon van uw Science Centre entreebewijs ontvangt u een gratis kopje koffie of thee! In de zomer is het café tevens voorzien van een terras.

Voor meer info: https://www.tudelft.nl/sc/