Tarieven Science Centre Delft

De volgende tarieven gelden in het Science Centre Delft. Denk eraan van tevoren je entreeticket te kopen. Dit is niet mogelijk aan de kassa van het Science Centre Delft.

Combineer jij je bezoek met een workshop? Let dan even goed op de tijdsloten. Wij adviseren eerst het museum te bezoeken om vervolgens een workshop te volgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een workshop te volgen.

Entree    
0 t/m 6 jaarGratis
7 t/m 17 jaar€ 4,50
18+ jaar€ 7,50
Workshop€ 5,00Koop je workshopticket
Beschikbaarheid: max. 15 workshops per tijdslot
TU Delft medewerker / student*gratis

Museumkaart houders*gratis
Delftpas & Rotterdampas houders*gratis
* Alleen op vertoon van de geldige kaart. Een digitale afbeelding ervan is niet geldig.

 

Wat je moet weten?

  • Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf een ticket met datum en tijdslot te kopen. Bij de entree van Science Centre Delft worden geen entreetickets uitgegeven. Voor een workshop moet je ook online een ticket kopen.
  • Ook bezoekers met een Museumkaart, Rotterdampas, Delftpas of TU Delft pas hebben een ticket met datum en tijdslot nodig. De kaart of pas wordt samen met het ticket bij de toegang gecontroleerd op geldigheid.
  • Een ticket voor een kind van 0-17 jaar kan alleen gekocht worden in combinatie met een volwassen ticket.
  • Verplaats je bezoek naar een andere datum als je gezondheidsklachten hebt. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op: 015 278 5200.
  • Terugbetaling van gekochte tickets is niet mogelijk
  • Wijzigingen op het e-ticket kunnen tot max. 24 uur voor aanvang van het tijdslot worden gedaan. Daarna is dit niet meer mogelijk.