Voorjaarsvakantie workshops

Welke workshop volg jij deze voorjaarsvakantie?

Tijdens de voorjaarsvakantie is er weer van alles te beleven in het Science Centre Delft. Met als extra event de lancering van de nieuwe workshop Nuna 9 op 28 februari.

* Nuna 9 special workshop

Hoe snel ga jij deze voorjaarsvakantie? Kom op woensdag 28 februari naar de lancering van de nieuwe workshop Nuna 9. Stel vragen aan het Nuna team en kom zo te weten hoe ze bijna elk jaar weten te winnen. Doe inspiratie op bij de snelste Nuna ooit en ga daarna zelf aan de slag met het bouwen van je eigen Nuna 9. Test hoe snel je zonneauto gaat in het lentezonnetje of met een sterke lamp.Deze nieuwe workshop zal worden aangeboden als volwassen workshop of als kinderfeestje. Maar speciaal tijdens de voorjaarsvakantie kan ook jij de Nuna 9 maken voor maar € 7,50. (normale prijs is € 17,50).

Meld je aan door een mail te sturen naar sciencecentre@tudelft.nl. Vermeld met hoeveel personen je komt en of je workshop I of II wilt volgen.

12:00 uur Lancering Nuna 9
13:00 uur Start workshop I Nuna 9 = Vol
14:30 uur Start workshop II Nuna 9 = bijna vol

** Robotlab

Elke 1e zaterdag van de maand krijg je de kans om in het Robotlab te leren programmeren. Ga aan de slag met een Ozobotje en ontdek hoe je een robotje precies kan laten doen wat jij wilt.
Het Robotlab is gratis bij een bezoek aan het Science Centre Delft. 
Aanmelden voor deze workshop is niet nodig en ook niet mogelijk. Deze workshop is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.