Wetenschapsdag

22 oktober 2017 | 11:00-16:00

Science Centre Delft

Het Science Centre Delft organiseert allerlei extra activiteiten op de Wetenschapsdag.
Neem je eigen monster bij de biovergister, bekijk lichtgevende bacteriën, ontmoet de NAO robot en maak een selfie met robot Mika.
IBM is ook aanwezig met allerlei toffe activiteiten, maak je bij MTB3D je eigen 3D creatie met 3D pennen en ontdek DORA, de Digitale Operatiekamer Assistent!
Daarnaast zijn er nog veel meer leuke workshops en activiteiten.

De Botanische Tuin
Bezoek de Botanische Tuin met onder andere de Bomentuin waar je de bijenstal, de volière, de rotstuin, het kinderspeelhuis en het blote-voetenpad kan ontdekken.

The Green Village:
Laat je rondleiden op The Green Village en ervaar hoe jouw leven er over 10 jaar uit zou kunnen zien.

The Green Village is een levend laboratorium op de TU Campus waar onderzoekers, studenten, grote en kleine bedrijven, en bezoekers samen op zoek gaan naar nieuwe, duurzame en innovatieve oplossing voor de woon-, werk- en leefomgeving. 

Festo
Door middel van leuke, leerzame en inspirerende activiteiten zal Festo een belevenis creëren in haar eigen gebouw aan de Schieweg 62 Delft. Zo zullen er diverse workshops, proefjes en spelletjes zijn – van een eigen robot bouwen tot een rit in een echte racesimulator. Kom ervaren hoe leuk techniek is, iedereen is welkom! Meiden, jongens, jong én oud! 

 

Tussen de verschillende locaties is vervoer aanwezig.

Adressen

Science Centre Delft

Mijnbouwstraat 120

Botanische Tuin

Poortlandplein 6

The Green Village

Van den Broekweg 4

Festo

Schieweg 62