Stem op ons!

Museumprijs 2018

Het Science Centre Delft is genomineerd voor de BankGiro Loterij Museumprijs 2018. 

Stem op het Science Centre Delft en help ons mee het (Techniek) Museum van 2018 te worden en onze droom waar te maken!

Stemmen kan via www.museumprijs.nl* of met een stembiljet verkrijgbaar op verschillende plekken in Delft.

Onze droom & de Zebro

Robots zijn de toekomst. En een aantal van de ontwikkelde robots aan de TU Delft kan je bewonderen in ons RobotLab. Maar nu willen wij graag zorgen dat de bezoekers ook met robots aan de slag kunnen. Als wij de Museumprijs winnen willen we een nieuw state-of-the-art RobotLab gaan ontwikkelen. Een lab waarin je als bezoeker robots kan gaan programmeren, bouwen en aanraken. Wat dacht je ervan om een handje te schudden met een robot? Of een eigen zwemrobot te maken, genaamd de Zebro! 

Zebro? Dat is een zwermrobot die binnenkort in de binnenstad van Delft zal rondlopen. Hij is ontwikkeld om in nood situaties mensen te ondersteunen. 

Onze ambassadeurs aan het woord

Er zijn nog veel meer redenen waarom wij willen winnen. Onze ambassadeurs vertellen je graag waarom.

Gratis entree!

Ben je nog nooit bij ons geweest? Kom dan snel langs of stem op ons. Want bij winst zijn wij een hele maand lang gratis te bezoeken.

Tijdens de stemperiode (3 april tot 8 mei 2018) is het Science Centre Delft gratis te bezoeken met een BankGiro Loterij VIP-kaart.


* Je hoeft niet bang te zijn voor spam nadat je je e-mailadres hebt ingevuld. Deze wordt alleen gebruikt om je stem te bevestigen. Je ontvangt binnen enkele minuten een mail waarmee je je stem definitief kunt maken. Het kan zijn dat deze in je ongewenste mail terechtkomt. 


Nominatie Science Centre Delft bij RTL4 Koffietijd