To top

Innoveren met Impact

We blikken allemaal terug op een bijzonder en bewogen 2020. Hoopvol kijken we uit naar wat ons in dit nieuwe jaar te wachten staat, op gezondheidsvlak en tegelijkertijd ook in de sportwereld.

Op deze website leest u online de artikelen uit het boek ‘ Innoveren met Impact’ over diverse sportinnovatie die ontwikkeld zijn voor de Olympische Spelen in Tokyo. Of deze weer worden uitgesteld of niet, de sporters bereiden zich al maanden hierop voor. En ook het bedrijfsleven, sportinstellingen, sportbonden, kennisinstellingen en overheden hebben niet stilgezeten. Deze partijen werken nauw samen om tot dé ultieme innovatie te komen. De sportinnovatie die leidt tot goud. Wellicht is zo’n samenwerking ook interessant voor u. Bij het werken aan innovaties  gaat het vaak over meer dan alleen topsport. Sport levert een bijdrage aan maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid en gezondheid. De thema’s die ook centraal staan tijdens de Olympische Spelen in Parijs 2024. Innoveren met impact noemen wij dat.

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Vraag hieronder een exemplaar van het boekje aan.

Sportsinstitute

Submit email