A. (Amir) Ghezelbash MSc

A. (Amir) Ghezelbash MSc

Profiel

Biografie

Ik ben geboren en getogen in Iran, waar ik in 2017 mijn BSc Civiele Techniek heb behaald aan de Amirkabir University of Technology en in 2020 afstudeerde aan de Sharif University of Technology met een MSc in Structural Engineering nadat ik mijn scriptie had gedaan over het renoveren van bakstenen metselwerkgebouwen met spuitbeton. Ik was ook een PhD-student Civiele Techniek aan de University of California – Davis (VS) gedurende het studiejaar 2021 voordat ik in 2022 bij de TU Delft kwam.

Expertise

Ik heb tijdens mijn opleiding veel gewerkt aan de experimentele en numerieke studie van metselwerkgebouwen: van het leiden van een schudtafeltest op een niet-versterkte/achteraf aangebrachte Clay Brick-kamer tot het ontwikkelen van mijn macromodelleringspakket voor Earth Block-constructies. Ons huidige onderzoek aan de TU Delft richt zich op computationele simulatie van de interactie tussen schade in het vlak en buiten het vlak in ongerepte en vooraf beschadigde metselwerkmuren door verschillende modelleringsbenaderingen te vergelijken, bestaande constitutieve modellen te verbeteren en nieuwe oplossingen voor te stellen.

Projecten

2022 - Present Computationele modellering van interactie tussen in-plane en out-of-plane gedrag in gemetselde muren. Promotor: Dr. F. Messali, Prof. J.G. Rots. Sectie Toegepaste Mechanica, Afdeling 3MD, Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen, Technische Universiteit Delft, Nederland.

2020 – 2021 Macromodelleringskader voor de analyse van metselwerkconstructies van gecomprimeerde en gestabiliseerde aardblokken. Promotor: Prof. M. Barbato. Afdeling Civiele en Milieutechniek, Universiteit van Californië – Davis, US.

2020 – 2021 Haalbaarheidsstudie van de constructie van aardblokken als een economisch en duurzaam vuurvast constructiemateriaal om het risico op natuurbranden te verminderen. Promotor: Prof. M. Barbato. Afdeling Civiele en Milieutechniek, Universiteit van Californië – Davis, US.
2019 – 2020 Effecten van flenzen op de uiteindelijke sterkte en faalwijze van gemetselde muren. Promotor: Prof. Prof. K.M. Dolatshahi. Afdeling Civiele Techniek, Sharif University of Technology, Teheran, Iran.

2019 – 2020 Gedrag van enkele gemetselde muren rekening houdend met de variaties in constructie-eigenschappen. Promotor: Prof. K.M. Dolatshahi. Afdeling Civiele Techniek, Sharif University of Technology, Teheran, Iran.

2018 – 2020 Vereenvoudigde visgraatmodellen voor 2D Moment-resistente stalen frames. Promotor: Prof. Prof. H. Estekanchi. Afdeling Civiele Techniek, Sharif University of Technology, Teheran, Iran.

2018 – 2020 Experimenteel onderzoek naar seismisch gedrag van gemetselde gebouwen achteraf voorzien van spuitbeton. Promotoren: Prof. K.M. Dolatshahi, Prof. K. Beyer. Afdeling Civiele Techniek, Sharif University of Technology, Teheran, Iran. Earthquake Engineering and Structural Dynamics Laboratory, Ecole polytechnique fédérale de Lausanne, Zwitserland.

Lees meer

Publicaties

Nevenwerkzaamheden