C. (Changrui) Liu MSc

C. (Changrui) Liu MSc

Profiel

Biografie

Ik heb mijn BSc-diploma (cum laude) behaald aan het Harbin Institute of Technology (HIT) in Harbin, China. Ik ben ook afgestudeerd aan de Honors School en werd erkend als een van de top 10 afgestudeerden van de Honors School. Tijdens mijn bacheloropleiding had ik het voorrecht om deel te nemen aan twee uitwisselingsprogramma's. De eerste was aan het Korea Advanced Institute of Science and Technology (KAIST) in Daejeon, Zuid-Korea, en de tweede was aan de Technische Universiteit van M├╝nchen (TUM) in M├╝nchen, Duitsland. Ik was vereerd om zowel de National Scholarship als de China Scholarship Council (CSC) beurs voor uitstekende BSc-studenten te ontvangen ter ondersteuning van mijn studie in het buitenland.
Na mijn bacheloropleiding heb ik mijn MSc-diploma behaald in MAVLab, gespecialiseerd in Control & Simulation, aan de Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft. Mijn masterscriptie ging over relatieve lokalisatie voor zwermende luchtvaartuigen.
Op dit moment werk ik aan mijn promotieonderzoek bij DCSC onder begeleiding van Prof.dr.ir. Bart De Schutter. Mijn onderzoek richt zich op de controle van netwerken met hybride dynamica.

Lees meer

Nevenwerkzaamheden