K.J. van Tongeren

profiel

werkzaamheden

Secretaresse bij Cognitieve Robotics, ondersteuning track Vehicle Engineering, Secretaresse Robotics institute.

Hoofdzakelijk hou ik me bezig met studentzaken onder andere: organisatie colloquia, mastermarket, vakkenpakketten, roosterconflicten ,afstuderen, communicatie via brightspace etc , tussenpersoon OSA.

Openingstijden voor studenten op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 14.00

Robotics Institute:

Organisatie maandelijkse AI& Robotics seminars
Alle secretariële werkzaamheden met betrekking tot het Robotics institute

 

Biografie

Na de opleiding MEAO commerciële economie ben ik terecht gekomen als commerciele trainee bij het Utrechts Nieuwsblad. Na een half jaar training in telefonische verkoop en persoonlijke verkoop heb ik gekozen voor de buitendienst. Ik heb 2 jaar bij de Apeldoornse courant gewerkt als reclameadviseuse. Na deze 2 jaar vond ik het tijd voor verandering en ben ik een jaar naar het buitenland gegaan, daar heb ik gewerkt als entertainer voor een keten op Mallorca.

Terug in Nederland heb ik mijn werk als reclame-adviseuse weer opgepakt en heb ik een aantal jaar bij verschillende uitgeverijen gewerkt. Naast het werk heb ik in de avonduren de opleiding Marketing Communicatie A gedaan.

 Na een verhuizing naar het Westen van het land ben ik terecht gekomen bij TNO als commercieel medeweker bij de afdeling keuringen van Wegtransportmiddelen. Na 2 jaar werd ik gevraagd om het secretariaat bij de afdeling Engineering te gaan opzetten.

Na een periode van niet werken i.v.m kinderen heb ik bij een aantal bedrijven/organisaties gewerkt onder andere: Gemeente Delft (projectsecretaris) Savantis ( medewerker Servicepunt en secretaresse), Universiteit Leiden (3 jaar secretaresse opleidingsburo)

Nu werk ik vanaf 2016 bij de TU delft als secretaresse voor de afdeling Cognitive Robotics en ondersteuner voor de Track Vehicle Engineering.

 

vakken
2020 - ME-BMD Literature Research
2020 - RO Literature Research
2020 - ME-VE Literature Research