Herinschrijven

Eind mei/begin juni wordt er een e-mail verzonden met betrekking tot de herinschrijving en de betaling voor het volgend studiejaar. Deze mail ontvang je alleen als je op dat moment staat ingeschreven tot en met 31 augustus. Check daarom regelmatig je TU e-mail en je Studielink e-mail.

Je herinschrijving regel je eenvoudig via Studielink.

Je vindt hier meer informatie over de betaling.

Herinschrijven niet mogelijk?

Je kunt geen verzoek tot herinschrijving indienen als je niet staat ingeschreven. In dat geval dien je in Studielink een nieuw inschrijfverzoek in via "nieuw verzoek tot inschrijving toevoegen" onder het tabblad "opleidingen".
Is de "herinschrijvingsknop" in Studielink niet zichtbaar, dien dan ook een nieuw inschrijfverzoek in.

Als je eerder stond ingeschreven voor een Numerus Fixus opleiding en opnieuw wilt aanmelden voor dezelfde opleiding dien je te kiezen voor de optie hogerejaars student. Voor alle overige Bachelor en Master opleidingen dien je te kiezen om als eerstejaars student aan te melden (er wordt ook geen andere optie aangeboden in Studielink).

Studielink

Via Studielink word je door de herinschrijving geleid. Via je account van Studielink, MyTUDelft en de My TUDelft app kun je de stand van zaken van je inschrijving volgen. In Studielink kies je voor de optie “herinschrijvingen”.

Wanneer je over wil stappen naar een andere opleiding of een inschrijving bij een tweede opleiding (bijvoorbeeld Masteropleiding) wilt indienen, kies dan in Studielink voor de optie "nieuw verzoek tot inschrijving toevoegen" onder het tabblad "opleidingen".

Heb je inlogproblemen bij Studielink?
Log je in zonder DigiD maak dan GEEN nieuw account aan. 
Check de VRAAGBAAK van Studielink voor meer informatie.

DigiD

Studielink maakt ook gebruik van inloggen via DigiD. Vraag je DigiD aan via digid.nl. Houd er rekening mee dat het aanvragen van DigiD 5 werkdagen duurt.

Collegegeld

Vergeet niet naast je inschrijfverzoek ook je collegegeldbetaling op tijd te regelen. Je vindt hier meer informatie over de betaalopties. Via Studielink kun je een digitale machtiging afgeven. Indien je ouders of een derde partij het collegegeld voldoen via de machtiging, dienen zijzelf te beschikken over een SEPA-bankrekeningnummer voor de bevestiging van deze machtiging. Neem bij twijfel contact op met het Contact Centre.

Herinschrijving voltooid?

Als de inschrijving voltooid is, kun je het digitaal Bewijs van Inschrijving (D-BvI) downloaden vanuit MyTUDelft.

Let op!
Om problemen bij het afronden van je herinschrijving te voorkomen, willen we je nadrukkelijk verzoeken de herinschrijving en de betalingsverplichting vóór 31 augustus te voldoen of vóór 31 januari als je start in februari.

Inschrijven met terugwerkende kracht over de maandgrens heen is niet mogelijk.