Herinschrijven

Eind mei/begin juni wordt er een e-mail verzonden met betrekking tot de herinschrijving en de betaling. Controleer regelmatig je TU e-mailadres en je Studielink e-mailadres.

De herinschrijving regel je eenvoudig via Studielink.

Je vindt hier meer informatie over de betaling.

Studielink

Via Studielink word je door de herinschrijving geleid. Via je account van Studielink, MyTUDelft en de My TUDelft app kun je de stand van zaken van je inschrijving volgen. In Studielink kies je voor de optie “herinschrijvingen”.

Wanneer je over wilt stappen naar een andere opleiding of een inschrijving bij een tweede opleiding (bijvoorbeeld Masteropleiding) wilt openen, kies dan in Studielink voor de optie "nieuw verzoek tot inschrijving toevoegen" onder het tabblad "opleidingen".

Heb je inlogproblemen bij Studielink?
Log je in zonder DigiD maak dan GEEN nieuw account aan. Dit zal ertoe leiden dat beide accounts geblokkeerd worden.

Check de VRAAGBAAK van Studielink voor meer informatie.

Herinschrijven niet mogelijk?

Je kunt geen verzoek tot herinschrijving doen als je niet bent ingeschreven. In dat geval dien je een nieuw inschrijfverzoek in. 
Is de "herinschrijvingsknop" in Studielink niet zichtbaar, dien dan ook een nieuw inschrijfverzoek in.

DigiD

Studielink maakt ook gebruik van inloggen via DigiD. Vraag je DigiD aan via digid.nl. Houd er rekening mee dat het aanvragen van DigiD 5 werkdagen duurt.

Collegegeld

Vergeet niet naast je inschrijfverzoek ook je collegegeldbetaling op tijd te regelen. Je vindt hier meer informatie over de betaalopties. Via studielink kun je een digitale machtiging regelen. Indien je ouders of een derde partij het collegegeld voldoen via de machtiging, dienen zijzelf te beschikken over een SEPA-bankrekeningnummer voor de bevestiging van deze machtiging. Neem bij twijfel contact op met het Contact Centre.

Herinschrijving voltooid?

Als de inschrijving voltooid is, kun je het digitaal Bewijs van Inschrijving (D-BvI) downloaden vanuit MyTUDelft.

Let op!

Om problemen met het afronden van je herinschrijving te voorkomen, willen we je nadrukkelijk verzoeken de herinschrijving en de betalingsverplichting vóór 31 augustus te voldoen of vóór 31 januari als je start in februari.

Inschrijven met terugwerkende kracht over de maandgrens heen is niet mogelijk.