CampusCard

De CampusCard dient als identificatiemiddel waarmee je gebruik kunt maken van de diensten van de Library TU Delft en X (voorheen: Unit Sport & Cultuur). Tevens dient het als toegangscontrole voor bepaalde gebouwen en print- en lockerfaciliteiten. Bij deelname aan onderwijs- of examenvoorzieningen moet de CampusCard kunnen worden getoond. Kun je de kaart niet tonen, dan kan tot uitsluiting van deelname worden besloten.

Collegekaart

Nadat je aan de inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan wordt een collegekaart verstrekt. De collegekaart wordt gevormd door de combinatie van een CampusCard (éénmalig) en het Bewijs van Inschrijving, die je via MyTUDelft kunt downloaden.

Uitreiking CampusCard 2020-2021

Je ontvangt een e-mail* wanneer jouw CampusCard gereed is en opgehaald kan worden. De volgende volgorde wordt hiervoor aangehouden:

Compleet ingeschreven en een correcte pasfoto geüpload voor:

Uitreiking:

Locatie:

Dinsdag 6 oktober

Vanaf maandag 12 oktober

 

 

Bij het Servicepunt van jouw faculteit

Na 1 november

Geen

Bij het Contact Centre (je dient hiervoor een afspraak te maken via contactcentre-esa@tudelft.nl)

Wij raden je aan om je CampusCard z.s.m. op te halen. Wanneer je niet in de gelegenheid bent jouw CampusCard op te halen, dan wordt jouw CampusCard meegenomen naar de volgende uitreiking.

*: Geen email ontvangen? Dan is jouw CampusCard nog niet gereed. Zie de bovengenoemde data voor wanneer jouw CampusCard opgehaald kan worden. 

   

Printtegoed

Raadpleeg webprint.tudelft.nl voor meer informatie.

Pasfoto

De CampusCard bevat een gedigitaliseerde pasfoto. Deze kun je uploaden (als JPG/ JPEG) via je NetID op https://e-service.tudelft.nl/#login. Je ontvangt bericht waar en wanneer je de CampusCard kan ophalen.

Duplicaat aanvragen

Ben je al student? Dan kun je in geval van vermissing of beschadiging een nieuwe CampusCard laten maken. Ga hiervoor naar het Contact Centre, gebouw 30a, Jaffalaan 9a (actuele openingstijden vind je hier). Je dient een paspoort of identiteitskaart mee te nemen.
Een vervangende CampusCard kost € 7,00 en is alleen per PIN te voldoen. Is je CampusCard gestolen dan hoef je niet te betalen. Neem dan wel het proces verbaal mee.