Carriere Coaching

Of je nu actief op zoek bent naar een baan of meer in het algemeen wilt uitzoeken wat jouw loopbaan interesses zijn, jouw doelen en situatie zijn uniek. Wij bieden je de ruimte om samen met een van onze ervaren Career Counselors in een vertrouwelijke omgeving je denkstappen door te werken en structuur aan te brengen in het plannen van je loopbaan. Onze professionele adviseurs hebben diepgaand inzicht in de uitdagingen waarmee jonge professionals die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt worden geconfronteerd en kunnen je op het juiste pad zetten richting een betekenisvolle en impactrijke loopbaan.

Je kunt enorm opzien tegen een sollicitatiegesprek, vooral als het de eerste keer is, dus om je te ondersteunen met de voorbereiding nodigen we je uit om afspraak te maken om een gesprek te oefenen met het Career Services Team. Tijdens de 60 minuten afspraak kunt je je antwoorden op typische interviewvragen oefenen en krijg je daarop feedback; alles met het doel je vertrouwen te versterken.

Voorafgaand aan het oefengesprek verwachten we dat je de aan jou toegewezen loopbaanadviseur je  cv en / of ingevuld solliciatieformulier stuurt, alsook de omschrijving van de baan of opleiding waar je op solliciteert. Om je optimaal te kunnen profiteren van het oefengesprek, raden wij je aan om het materiaal te lezen in onze Career Toolkit onder het kopje Interviews & Assessments. Oefen gesprekken kunnen plaatsvinden in het Career Centre van de TU Delft, via een videoconferentie of telefonisch, afhankelijk van de manier waarop je echte interview wordt gehouden.

Hoe meld ik me aan voor Career Coaching?

Om een ​​afspraak te plannen, of als je vragen hebt, stuur een mail naar careercentre@tudelft.nl. Tijdens het eerste gesprek met de aan jou toegewezen Loopbaanadviseur zal worden bepaald of een sessie voldoende is of dat het aan te raden is meerdere gesprekken in te plannen.

Kosten en Annuleren

Individueel overleg is gratis voor studenten, PDEngs en PhD's. Als je je  afspraak wilt afzeggen of verzetten, vragen wij je  om dat tenminste 24 uur van tevoren per mail te melden: careercentre@tudelft.nl. Het geeft ruimte aan het grote aantal andere studenten die graag een afspraak willen maken.